לשנהב -מייל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/02/2002 | 22:56 | מאת: שאול סלה

שנהב שלחתי לך את דף הקישורים שגם את רצית

14/02/2002 | 09:46 | מאת: ש נ ה ב

תודה לך. נ"ב האם אתה חייב לקחת כדור שינה מאז מות אביך? או שזה לא קשור? ש נ ה ב

14/02/2002 | 10:15 | מאת: שאול סלה

שנהב שלום המינון הממוצע של כדורי שינה שהשתמשתי בדרך כלל היה שני חצאים בשבוע דהיינו כדור בשבוע מהשבעה קמתי ביום חמישי שעבר ובשתי הלילות האחרים ישנתי טוב בלי כדורים בביקור האחרון אצל הרופא שלשום קיבלתי את המלצת הרופא להתחיל בהפסקת הטיפול התרופתי תודה שאול

14/02/2002 | 10:16 | מאת: שאול סלה

שנהב שלום המינון הממוצע של כדורי שינה שהשתמשתי בדרך כלל היה שני חצאים בשבוע דהיינו כדור בשבוע מהשבעה קמתי ביום חמישי שעבר ובשתי הלילות האחרים ישנתי טוב בלי כדורים בביקור האחרון אצל הרופא שלשום קיבלתי את המלצת הרופא להתחיל בהפסקת הטיפול התרופתי אותו התחלתי לפני כמעט שנתיים תודה שאול

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית