לד"ר רובינשטיין-קשור לבעיה של שנהב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/02/2002 | 16:10 | מאת: איתן

שלום קראתי את מה שכתבה שנהב על החרדה שלה , ורציתי לשאול איך אפשר להסביר את זה שהיא נוהגת בלי פחד בתוך העיר למרות שהנהיגה בעיר מחייבת עירנות מירבית בגלל רמזורים והפתעות שונות ואילו דוקא הנהיגה בכבישים עם הרבה מסלולים כשלכל אחד יש את הנתיב אותו הוא בוחר בהתאם למהירות ולכוון הנסיעה מקפיצה אצלה את הדופק. האם זה קשור בעובדה שיש יותר פתחי מילוט בתוך כבישי העיר לעומת כבישים מהירים? האם זה קשור במהירות הנהיגה? תודה

13/02/2002 | 16:51 | מאת: איתן

אני מתעניין כי אצל חברה שלי יש תופעה הפוכה. היא נוהגת נהדר מחוץ לעיר ומפחדת להכנס לתוך תל אביב.

14/02/2002 | 10:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום איתן ה"מקורי", לא בדקתי, אך אני מאמין שד"ר קפלן ענה על שאלתה של שנהב. אינני נוהג ולכן לא ראיתי את עצמי מתמצא מספיק כדי להגיב לשאלתה של שנהב. ברמה הכללית ביותר אוכל רק לומר שאת ההבדלים בין חרדה לגבי נהיגה בתוך העיר ומחוץ לעיר ניתן להסביר ע"י סיפור החיים האישי של האדם ובירור התחושות בזמן כל אחד מהמצבים הבעייתיים במסגרת טיפול אישי. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין

13/02/2002 | 17:00 | מאת: איתן

שלום לך איתן המצטרף החדש אני כבר משתמש בשם איתן. אנא תמצא כינוי אחר איתן

13/02/2002 | 19:26 | מאת: ליבי

היי איתן החזרתי לך מייל במקרה שלא קיבלת...התשובה חיובית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית