עוד אהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/02/2002 | 13:40 | מאת: לילי

למה זה קורה לי פתאום סתם כך? זה רחוק ממני ומזמן כבר עבר אולי זה חוזר שוב ואני מתגעגעת זה בכל זאת היה נורא מיוחד כן זה בדיוק איך שזה נראה לשבת ולהיכנס לזה כמו שאתה מכור לזה זה נכנס בך ויוצא עם הרבה יחד זה אותו צליל שקט השיר שכובש הכל אך לפעמים להוציא מהלב זה לא כמו להוציא אל חבר או כל אדם אחר אך זה בכל זאת לשפוך מכל הלב אתה נמצא שם היכן שאתה ואני בטוחה שגם לך יש איזו הרגשה אבל מה זה שווה שאתה לא מודע שגם לי יש את מה שיש גם לך אני שונאת לחיות באשליה אך אני מדברת רק שאני בטוחה לילי

14/02/2002 | 00:42 | מאת: איתן

לילי היקרה את המאוכזבת לשעבר אם אני לא טועה????? בכל מיקרה יפה כתבת זה באמת רעיון כך לפתע פתאום לכתוב את מה שבלב את מה שמלבלב למרות שמסתירים למרות שמחביאים הכל פורץ הכל מתפוצץ הכל מתהפך המחשבות משתלטות המחשבות מפריעות הלואי והיה קל בלי לעניד עפעף לשכוח הכל, לפתוח דף חדש להביט בזריחה בבוקר בהיר שמישהו אחר את חייך מאיר בהרבה הצלחה:))) @----)---- איתן

14/02/2002 | 01:39 | מאת: HERA

מתי אתה מוציא תקליט?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית