מיכל,נטע,שנהב,וים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/02/2002 | 08:16 | מאת: שלומי

בוקר טוב, אתמול היה לכם דיון על מסיבה כלשהיא, לא כל כך יכולתי להשתתף כי קיבלתי טון של עבודה שכנראה לא אגמור עד סוף השבוע אז רק הספקתי לראות כל כך הרבה תגובות שרומזות לכך שאולי נפגעתי. אז הנה כמה הבהרות: קודם כל, אני לא שייך למחלק המוסר של הקדוש ברוך הוא. אני לא מתיימר להיות טוב יותר מאף אחד בגלל דתיותי. והדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להטיף למישהו מוסר. אני שונא את זה !!!!! אז , מצדי, כל אחת מכן רשאית לעשות ככל העולה על רוחה, כל עוד היא לא פוגעת באף אחד. ולעצם הענין: אני באמת בא מעולם אחר . לדעתי, לפי ההסברים והתיאורים של מה שהולך במסיבה שכזו, זה נשמע לי די פתטי. די תינוקי ודי זול ומשפיל. אבל, TO EACH HIS OWN , כמו שאומרים, וכל אחד מאתנו סוחב אתו רקע כלשהוא, ויכול לראות פחות או יותר לפי המשקפיים שהתאימו לו החיים עד כה. אז אני רחוק מלשפוט מישהו, תעשו חיים משוגעים, תבלו, תהנו, הרי זו כל המטרה של חיינו , לא כך ? כמה שיותר להספיק להנות !!! יום נעים לכם ביי ושנהב: אני מת לשמוע את הסוד האפל אפל שלך !!!!

13/02/2002 | 08:51 | מאת: ים

שלומי, בוקר טוב!!! אני מקווה שתתגבר על כמות העובדה שהונחתה עלייך ותחזור להיות פעיל ויעיל בפורום כפי שהיית עד כה... לענין המסיבה, לא הלכתי - לא התחשק לי לא היה לי כוח ולפי מה שחברה סיפרה לי כרגע לא הפסדתי כ ל ו ם!!! , גם לא נראה לי שהייתי מוצאת את עצמי במסיבה הזו... כך שהקטע הזה לא מושך אותי בכלל, באמת גועל נפש!!! אני מסתפקת בצ'יפינדל הפרטי שלי ... יום טוב לכולם ים החסודה

13/02/2002 | 12:45 | מאת: ש נ ה ב

היי שלומינקה אתה גדול. היתה באמת תחושה שנפגעת...שלא הבנת מה קרה לנו- הבנות... ונעלמת. ייתכן שקצת נסחפנו לנו...אתה יודע- נשים- קצ'קס...(=קשקשניות....) דיבורים דיבורים ולא עושות כלום. האמת שגם אני כמוך, חושבת שזה פתטי, המופע, אבל מסוקרנת..... ייתכן שכשאהיה ממש קשישה- גם אממש ואלך לראות הופעה כזו.(רק אצטרך שם בוודאי להתחבר לבלון חמצן....). אגב ,שלומי- אני חייבת לספר לך- ולכל מי שהתעניין בשלומו של הבן החייל שלי: אתמול שוחחתי איתו, הוא נשמע נ-ה-ד-ר ושוב נ-ה-ד-ר. נרגעתי טוטאלית. ובאשר למה שיש לי לספר, הקשור בחרדה הקטנה שלי.... בהמשך. (אגב, זה שום דבר אפל.....) ביי ש נ ה ב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית