allmost back............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/02/2002 | 07:55 | מאת: anat

well that is it people............... the next i"ll be writing u it wll be from our little country....................... i hoped to find here more answers that could help me with the comming back but...............unfortunatly shlomi was hte onlly one that tryed his best...:-) hope u all atlist wish me luck......... anat

13/02/2002 | 08:01 | מאת: שלומי

ענתוש, אל תהיי כזאת מצוברחת על הבוקר. כולם היו נחמדים אלייך, אני זוכר הרבה תגובות מהרה ומעוד כמה. פשוט יש כאלה שישר שהם רואים אנגלית, זה קצת קשה להם. זה הכל. מה שחשוב לפי דעתי, שלא תצפי למי יודע מה. תנמיכי ציפיות. כך לא יהיו לך אכזבות גדולות אם דברים לא יסתדרו כאן. תקחי את הדברים באיזי. לא עם לחץ. את לא צריכה ישר למצוא עבודה או לימודים. לאט לאט. תבררי , תנסי להפגש עם חברים, לדבר לדסקס להתעניין , לבדוק אופציות. בסוף אני מקוה , תמצאי משהו שיתאים לך. ואולי גם תמצאי מישהו חתיך ונחמד ומתחשב ועדין ותהיו זוג משמים ? אולי, הכל יכול לקרות. בואי ונהיה אופטימים , בסדר ?? ביי רק חזרי אלינו בשלום ! להתראות

13/02/2002 | 08:47 | מאת: ים

שלום ענת, לא מכירה את ההיסטוריה שלך, אבל עדיין מאחלת לך כל הטוב שבעולם, ונחיתה רכה ונעימה בארצנו הקטנטונת... יום טוב, ים

13/02/2002 | 14:06 | מאת: נטע

ענת ברוכה הבאה, אני מאחלת לך קליטה מהירה בחוזרך לארצנו הקטנטונת. שיהיו ימיך מלאים באהבה. אשמח לשמוע ממך ולדעת איך את מרגישה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית