אחים גדולים, אופים ועוגות...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/02/2002 | 02:56 | מאת: ליבי

אף פעם לא היה לי אח גדול ותמיד רציתי... ויכול להיות שאני מקרינה את זה - כולם פתאום ששים לאמץ האופה אומר עכשיו שהעוגה בעצם לא בשבילי...ושאני צריכה לחזור לצמחונות... הוא לא יודע איך לדאוג לי לדיאטה צמחונית כי זה מצב לא מוכר אצלו מה שכן הוא טוען שאני רק אפגע על ידי אכילת עוגות אני מוצאת את עצמי בהקלה על זה שאני לא צריכה לדאוג מהשמנה או מהרעלה על ידי רכיבים רעילים אבל גם בכעס....מי לעזאזל קבע שאני סובלת מצליאק שאני לא יכולה לגעת בהן? וגם בייאוש...הבטחת לי אגס ואני רוצה שתישאר כאן לתת לי אחד!!! ככה זה.. קודם אוכלים עוגה יחד ואחרי זה הם מקבלים נקיפות מצפון...מה פתאום..איך אני יכול לעולל דבר כזה...אני דואג... ומה קרה לפני דקה???? לטנגו צריך שניים.. קודם אכלנו עוגה ביחד,לא? מה זו הדאגה הזו פתאום? כל מיני אחים גדולים צצים פתאום... ואז ...מה עם אגס?? אני רוצה ל***, אני סוטה, אני אוהב - והכל בכפיפה אחת איך למה כמה כיצד היכן .......?????????????

13/02/2002 | 08:06 | מאת: שלומי

ליבי יקירה, למה אני חושש שאת לא כל כך קיבלת את העצה שלי ?? את ממשיכה עם הפיפטי פלוס ? אולי תקחי קצת חופש לגמרי מהגברים ? הם כאלה בוגדניים שזה גועל נפש. מה קורה אתך עם המבחנים ? למה השעות שלך כאלה משוגעות ? את זוכרת את הקפיצות בחבל כשהיינו ילדים ? היה שיר אחד כזה: תפוח ענבים אגס, תפוח ענבים אגס", זכור לך ? תצאי כבר מהאגס שלך, זה קיים רק באגדות. היי בריאה, המשיכי להיות אמיצה וחכמה, YOU ARE WONDEFULL יום נעים ביי

13/02/2002 | 09:21 | מאת: ליבי

שלומי היקר אתה צודק.....לא הפסקתי ואם תקרא מה שכתבתי ביום שני בלילה (התלבטויות והלם) תראה גם מה הרגשתי אחר כך שלומי, הוא דיבר איתי אתמול ואמר לי בעצמו ועל עצמו - שהוא סוטה ולא טוב בשבילי ...ואני ממשיכה...אולי כדי לקבל את האגס שמחכה בסוף כי אחרי "אני סוטה" היה "אני אוהב אותך" ואין לי מילים לתאר מה זה עושה בפנים והוא לא הראשון ולא האחרון שילבש פתאום את "גלימת האח הגדול" אבל אני נמשכת לדפוס הזה כמו נמלים לסוכר....או לעוגה

13/02/2002 | 09:39 | מאת: ים

היי, קצת קשה לי להבין אותך, בת כמה את ? את מקבלת איזשהוא טיפול??? הייתי מאוד רוצה לעזור לך... ים

13/02/2002 | 12:34 | מאת: ליבי

ים בת 21 מקבלת הרבה טיפולים ואם תרצי לדעת עלי עוד...תראי בהודעות כמו בעמ 612 שאני כתבתי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית