הצילו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/02/2002 | 18:22 | מאת: שירלי

אני מרגישה שהפנים שלי נירדמות ושגם הגרון שלי נרדם ושאני נחנקת האם זו חרדה? (אני סובלת מחרדות אבל זה עוד לא קרה לי) האם זה יכול להיות בגלל אנטיביוטיקה שאני לוקחת בגלל חיידק בגרון? הצילו אני בלחץ...

12/02/2002 | 23:39 | מאת: HERA

שירלי, מכיוון שאת לוקחת אנטיביוטיקה, מדוע שלא תתיעצי עם הרופא המטפל... יש כל מיני תגובות לאנטיביוטיקה... ורצוי לשלול אפשרות כזו. HERA.

13/02/2002 | 00:25 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שירלי שלום פני לרופא ותבדקי מה קורה. אם כל הבדיקות הרפואיות תקינות, יש מקום לפנות לפסיכולוג כדי לטפל בבעיה. אין ניגוד בין החיידק בגרון לחרדה. יתכן שכאב גרון מגביר את התקף החרדה ולהיפך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית