לדר' גידי רובינשטיין- בחירת איש מקצוע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/02/2002 | 14:32 | מאת: חפ

איך בוחרים פסיכולוג? אני רוצה להתחיל בטיפול פסיכולוגי איך אדע לבחור את המטפל המתאים לי, בסביבתי הקרובה אין מישהו שמטופל ע"י פסיכולוג. האם תוכל לסייע לי ?

12/02/2002 | 23:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חפ, השאלה היא מאוד כללית כי אינני יודע לא את מקום מגורייך ולא את הבעיה בגלל את מעוניינת בטיפול. אם קשה לך להיחשף בפורום, שלחי לי בדואר אלקטורני את תיאור הבעיה, מעט פרטים על עצמך, וכן את אזור מגורייך ואת שם קופה"ח בה את מבוטחת ואנסה לכוון אותך. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית