לשלומי החמוד - מתגעגעים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/02/2002 | 13:15 | מאת: נטע

שלומי, אל תלך. על זה אומרים "הציץ ונפגע"... גם בעולם החילוני יש אנשים שהענין הזה מוקצה אצלם מחמת מיאוס. אבל - הרבה נשים שהולכות לראות הן תמות וכשרות ורק נהנות מהפנטזיה. תשאר איתנו.

12/02/2002 | 13:23 | מאת: מיכל

הוא לא הלך וגם לא ברח. פשוט הבוס שלו די מציק לו היום. הוא מת להיות איתנו פה אבל פשוט לא יכול.

12/02/2002 | 13:34 | מאת: ליבי

היי נטע האמנם בשביל לטעום פרי צריך לעבור בשדה החיטה? ומה על אנשים שאומרים מראש שכל מה שהם מוכנים לכבד אותך זה עוגה ולא מעניין אותם כמה חשוב לך להיות צמחונית? והכמיהה לאגס הורסת....אבל האם בגלל זה אני צריכה לבלוע את העוגה קודם? ותחושות הבטן - אומרות שפעם עוגה בפרצוף תמיד עוגה בפרצוף...ואני יודעת שזה לא צודק ושיש עוגות טעימות מאד - ועוגת פירות היא דבר אדיר אבל.....כזה הוא הניסיון שלי ואין דרך אחרת (שאני מודעת לה) לנתב את הרגשות לכיוון אחר.

12/02/2002 | 13:42 | מאת: נטע

ליבי, אני צריכה לצאת לעבודת הקודש. את קוראת את הספר "התקדשות" ולפיו את בהחלט יכולה להבין שאם תרצי בכל ליבך ועצמתו, באמת, ומבפנים לאכול אגס., את תגיעי אליו. לא תצטרכי לעבור בשדה חיטה ולא תקבלי שוב עוגה בפרצוף. האגסים והפירות הטרופיים נמצאים לידך, את צריכה רק לרצות אותם ולטעום מהם. אחזור ב 9 בערב, נוכל להמשיך.... יום נעים חמודה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית