מיכל וים איפה אתן ???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/02/2002 | 09:25 | מאת: שלומי

תנו אות חיים !! מישהו נתן לכם פטור מלהכנס לפורום ??? גם אם אין חשק להיות ממש אקטיביים, לפחות איזה תגובה קטנה שנדע שהכל בסדר אצלכן ! אתן חסרות כאן בפורום !!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אנא, השמיעו את קולכן הבהיר, המיוחד, המרענן, השובה, המקסים, והנהדר . בסדר ?

11/02/2002 | 09:37 | מאת: מיכל

הי שלומי נשמתי, כפרתי, זוכר את הוירוס של הילד? אז הוא עבר אלי. שכבתי במיטה עם 40 חום 3 ימים ולא זזתי ממנה. היום קצת יותר טוב, אז יצאתי לשוטט ולראות מה התחדש בזמן שלא הייתי. תמשיך בתגובותיך המקסימות לעשות לי ולכולנו את הבוקר והיום כולו!!! מיכל.

11/02/2002 | 10:24 | מאת: שלומי

מיכל, כמה נפלא לראות אותך שוב כאן. מקוני שגם לבן עבר הוירוס. כבר חששתי שנמאס לך מהפורום. דרך אגב: השארת תכתובת בלתי גמורה אי שם אחורה, אם יש לך כח וחשק אז זה בערך בעמוד 607 או משהו כזה. נקווה שלא נשמע על שום פיגוע היום. אתמול היה זוועה, יש לי בת שמשרתת בבאר שבע. התחלתי לטלפן כמו משוגע לסלולרי שלה ולא היתה תשובה. לא רציתי להתקשר הביתה בכדי שלא להדאיג את אשתי. ככה אני בוהה בידיעה שיש הרוגה אחת ! והמחשבות מתחילות להתרוצץ קדימה. למה אנחנו כאלה דאגנים ?? לא יודע. רק אחרי שלוש שעות שלא הצלחתי לתפוס אותה, התקשרתי הביתה ושמעתי שהיא התקשרה להודיע שהכל בסדר אתה. ההרג הזה פשוט איום ונורא. איך חיי אדם יכולים להיות כל כך זולים ?? מתי כל זה יגמר כבר ? חבל שאין לאף אחד תשובות. יום נעים לך, ביי

11/02/2002 | 10:44 | מאת: ים

שלומי החמוד והמתוק ! בוקר טוב מזמן לא דיברנו ... אני מתארת לי מה עבר בראשך אתמול, אחי ליווה את חברתו להתגייס והפלאפון שלו ושלה לא היה זמין בקיצור זוועה אבל ברוך השם הכל בסדר אני שמחה שגם בתך החיילת. תשמע אני קוראת מה שכוכבית כותבת ואני פשוט לא מבינה אותה היא משוכנעת שבעלה נוהג בסדר לכן כל כך קשה לכם לשכנע אותה ללכת לטיפול, הייתי רוצה לומר לה כמה דברים אבל אני כל כך פוחדת לפגוע בה ... יום טוב , ים

11/02/2002 | 10:58 | מאת: שלומי

ים, כה נחמד לראות אותך שוב, בתי לא חיילת רגילה, היא בשנת שירות. זה מקביל לשירות הצבאי עבור בנות דתיות. היא עוזרת לילדים בבית הספר, מתעסקת עם המופרעים שבהם ואחר כך עוזרת להם בשיעורי בית. לגבי כוכבית זה די מתסכל לראות שישנן נשים עם מנטליות פרהיסטורית. אבל אם היא לא רוצה ללכת חזיתית נגד בעלה, זו זכותה. יכול להיות שכך אמנם טוב לה יותר. מי אנו שנשפוט ? מה שלום הקטנטנים ? יום נפלא לך תגידי, את יכולה לראות את הים מהבית שלך ??? אני כבר מקנא !! ביי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית