כוכבית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/02/2002 | 16:09 | מאת: איתן

כוכבית את ממש טועה, אבל ממש. את לא צריכה לעשות הרבה כדי שלא יהיו לך חברים. מספיק שאת לא מתקשרת לא מבקרת והקשר מתנתק. חברות או ידידות או נישואים צריכים שני צדדים. וכדי שיהיו שני צדדים צריך לעשות מעשים. צריך ליזום מפגשים. צריך לצאת. צריך לשוחח עם אנשים. חברים לא יפלו לך מהעיצים:)) אלא אם הם רוצים להתאבד:))) לכל תקופה בחיים יש את החברים שלה. בביה"ס יש לך חברים מסוג אחד בצבא מסוג אחר בעבודה או בלימודים חברים אחרים לכל מיסגרת בחיים יש את החברים שלה. ואולי זה עצוב עם חבר עוזב. אבל במסגרת הבאה שלך את תמצאי חברים חדשים. ההורים שלי בני 50 שיחיו. הולכים למועדון חברים והם יוצאים ביחד ומבלים ביחד. וההורים שלי חברים אם חלק מהם יותר וחלק פחות. אין מה לעשות לא כל אחד מוצא חן בעינייך. אבל הם במסגרת ויש חברים. ככה שאת אומרת דברים שבעלך מכניס לך לראש. ואת האמת אני חושב שאת לא חושבת ככה. אחרת לא היית פה. את צריכה יותר ביטחון. ואת צריכה טיפול ותמיכה כמו ששלומי וליבי ואחרים יעצו לך. טיפול זה לא אומר שאת חולה או משוגעת או משהו. לפעמים בנאדם תקוע וצריך עזרה לצאת ממצבים ודברים. ולפעמים מישהו חיצוני יכול לעזור יותר. בגלל זה גם צריך חברים. הם יכולים לתרום לכם מהרבה בחינות. כמו עצה טובה, כמו אם את צריכה לדוגמה משהו שישמרו על אחד הילדים או אם חס וחלילה אם תיהי חולה ותצטרכי משהו. מי יעזור לך במיקרים כאלו. את מכירה את המשפט טוב שכן קרוב מאח רחוק??? אז כדאי לך לדעת אותו כי הוא משפט נכון מאוד תאמיני לי הלואי ויהיה לכם חבר טוב אחד שיעזור לכם בעת צרה. וזה שווה את כל מה שאמרתי. בשביל זה צריך להכיר אנשים וליצור חברה טובה ותומכת מסביב. אז בהצלחה לך חוץ מזה כתבתי את האי מייל לא נכון זה הנכון [email protected] בלי האחד אחרי eitan @-----)----- איתן

10/02/2002 | 16:30 | מאת: ש נ ה ב

שלום איתן למעשה, אני קצת מבולבלת ולא יודעת אם אני עונה ל-"איתן המקורי" או למתחזה... בכל אופן, הרשו לי להתערב , כמי שעקבה באכפתיות גדולה אחרי כוכבית ובעייתה... והאמת- שכוכבית איכזבה. איכזבה את עצמה, ואיכזבה את אנשי הפורום שפתחו לה חלון לעולם בזוית אחרת... אני מקווה שכוכבית קוראה את דבריי,: כ-ו-כ-ב-י-ת=====אם כל פעם "תרימי ידיים" כשמישהו אומר "שלום, אני הולך".... תשארי דורכת במקומך. ודריכה כזו היא נסיגה ענקית לאחור. אני רוצה לאמר לך משהו חשוב: אחרי ש"עקבתי" אחריך קצת....בפורום כמובן.... הגעתי למסקנה שאת כל כך צריכה באופן נואש חברה., שאין לך מושג..... אם תדפדפי כמה דפים אחורה, תראי בעצמך כמה עשרות פעמים ביום נכנסת, ענית,הגבת,שמחת,והראת נוכחות. לפעמים אפילו "קצת נמאס" היה לראות את שמך....(.סתאאאם.....) את יודעת למה עשית זאת? כי חברת אנשים היתה חדשה לך,היתה חידוש עבורך, וגילית כמה שזה מוצא חן בעינייך, לשם שינוי, וזה לא משנה אם מדובר באנשים וירטואליים או לא . גם אני וירטואלית כרגע, אבל אני כמוך, כל כך בשר ודם בחיים, ומעבר למסך המחשב., כמו איתן-שלומי-ליבי-הרה-ליהי-נטע-יונת-וכל האכפתניקים האחרים שלא זוכרת כרגע את שמם... אחדד ואומר שלהערכתי את כל כך ת-ק-ו-ע-ה, ואת כל כך צריכה שמישהו מיקצועי יאזין לך, שאני ממש חושבת שיפה שעה אחת קודם, וכבר אמרתי לך את המשפט הזה בהתכתבות קודמת. ביום שסיפרת לנו כי ביטלת את התור ,בגלל שמישהו איים בהסתלקות מכאן- מאד כעסתי עליך.. מה למחט ולפדחת???(כלומר- מה הקשר??) עשי טובה, כוכבית, עשי אותה לעצמך. תחדשי את התור שבוטל, ויום אחד עוד תודי לאלה מאיתנו שדירבנו אותך בעניין. באכפתיות ש נ ה ב

10/02/2002 | 16:38 | מאת: איתן

מיכל:)) כל הכבוד לך אהבתי את מה שכתבת:)) הנה האי מייל שלי שוב ואני מקווה לא לטעות שאני כותב אותו. בכל מיקרה אם יש לך ספקות להרה יונת מיכל נטע וענת מחו"ל שעוד מעט חוזרת אלינו:)) יש את המייל שלי ואם מישהו מתחזה הן יודעות לשאול אותי קודם. והן לא ממהרות להגיב לדברים שלא ניראים להם שאני כתבתי. וזה בד"כ קללות כפל משמעות לדברים שרשמתי קודם. כמו הפעם שחזרתי ומייד מישהו רשם שאני עוזב. צריך קצת הגיון בריא אבל מישתדלים. [email protected] @----)---- איתן

11/02/2002 | 08:45 | מאת: כוכבית

בוקר טוב שנהב.. גם את צודק כמו כל השאר, ואני מאוד מצטערת שאיכזבתי אותכם, כואב לי שאין לי חברות..ואני די נחמדה ומסתדרת יפה עם אנשים, אני תמיד צוחקת ומחייכת ומקרינה החוצה שאני האישה הכי מאושרת בעולם, אבל זה הכל חיצוני, אין בי שימחה פנימית, את יודעת מתי שמחתי ממש מבפנים?! באותו היום שקבעתי פגישה לייעוץ, הרגשתי שאני מרחפת.(דרך אגב- גם הבת שלי החיילת כועסת שביטלתי את התור) תודה שאיכפת לך, אבל קשה לי ללכת... יום טוב כוכבית

11/02/2002 | 08:36 | מאת: כוכבית

בוקר טוב איתן אין לי מה לומר.... אתה צודק בכל מה שאמרת, אבל בעלי לא מוכן שיהיו לי חברות,וגם כשהיו לי (לפני שנים) הוא דאג שאני אנתק את הקשר... אני לא צריכה שישמרו לי על הילדים, הם כבר גדולים.. וכשהייתי צריכה כולם עצמו עיניים כולל בעלי וה"משפחה שלי", כך שיש לי ניסיון מר..ואפשר להבין מזה שיש קצת מן האמת במה שבעלי טוען..(דרך אגב גם לבעלי אני לא מאמינה...הוא כבר הוכיח לי שגם הוא יכול לעזוב, אם לא פיזית לפחות ריגשית). וכל הסיפור הזה פרץ החוצה בגלל שקשה לי לקבל שלו מותר ולי לא...הלב בתוך הגוף לא יודע אם הוא נימצא בתוך גוף של אישה או של גבר... איתן אני יכולה לשלוח לך אימייל?? יום טוב כוכבית

11/02/2002 | 10:25 | מאת: איתן

אין שום אמת במה שהבעל טוען!!!! את בעצמך במשפט ליפני טענת שבעלך גרם ועזר בניתוק מהחברים. אנשים לא יקפצו עליך בכח ויגידו לכם שהם רוצים ליהיות חברים שלכם. קשרים צריך לטפח. חוץ מזה תמיד יש חברים יותר טובים ופחות טובים. לא כולם באים לעזור בעת צרה. בד"כ זה חבר אחד או שניים. אבל בכל מיקרה גם בשביל זה צריך לטפח קשרים אם אנשים. וכן את יכולה לשלוח לי אי מייל:) [email protected] @----)----- איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית