רסיטל ופסח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/02/2002 | 13:13 | מאת: רוית

לפסיכיאטר שלום, הומלץ לי להתחיל טיפול תרופתי עקב חרדות ברסיטל. אני מתלבטת האם להתחיל כעת בטיפול או להמתין עד לאחר פסח, מכיוון שאני שומרת כשרות ועד כמה שידוע לי אין התרופה כשרה. אני בטיפול פסיכולוגי פעם בשבוע. לאחר הטבה משמעותית איך אוכל להפסיק את נטילת התרופה? תודה.

10/02/2002 | 17:00 | מאת: נטע

שלום רוית, כפי שאת רואה אינני פסיכיאטרית, אך כיום אין פסיכיאטר בפורום והייתי רוצה לעזור לך כמיטב יכולתי. כאחת שלוקחת תרופה נגד חרדה אני מבינה את המשמעות של מידע על התרופה . העברתי לך קישור על הרסיטל, תלחצי עליו ותדעי קצת יותר: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=293 לגבי שאלתך על כשרות התרופה: במידה ואת נוהגת להתיעץ עם רב, עשי זאת כדי להסיר ספק מלבך. הפסקת תרופות נעשית בפיקוח רפואי, אסור להפסיקן בבת אחת.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית