לשלומי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/02/2002 | 16:28 | מאת: איתן

לשלומי שלומי אני הבנתי שכנראה נפגעת מתגובתי לפני כמה ימים. אז קודם כל רציתי שתדע שלא היתה לי שום כוונה לפגוע בך באופן אישי ולא באף אחד אחר. וגם לא אמרתי שצריך לכתוב דברים שקשורים רק לפורם. התכוונתי בסה"כ לקצר קצת את העיצים הלא רלוונטים של השיחות הפרטיות שהתחילו להפוך ממש לצ'אטים. זה הכל. אבל פתאום כולם התחילו לתקוף בלי לרדת לסוף דעתי. כאילו אני חדש פה ולא יודע מה קורה פה בפורם. להזכירך ולהזכיר לכל מי שקורא פה. אני ותיק פה יותר מהרבה אנשים שניכנסו לפה בזמן האחרון. ואני לא נגד שיחות פרטיות או נושאים כללים. אני חושב שזה חשוב. אבל אני חושב שלא צריך להגזים. וזה מה שקרה בזמן האחרון. ולזה התכוונתי. אז אל תנסו לחנך אותי, ולהתנהג אלי כמו טיפש. כי אני ממש לא. בכל מיקרה שלומי אתה בטח תיקרא את זה ביום ראשון אז שיהיה לך שבוע טוב. ושוב אין לי ולא היה לי דבר נגדך או נגד מישהו אחר @-----)--- איתן

09/02/2002 | 21:32 | מאת: אדי

הי איתן, ברוך שובך. מה שאמרת ומה שגם אני אמרתי - זכותנו. וגם זכותם של המשתתפים לחלוק עלינו. לא כדאי לפרוש בגלל ויכוח לגיטימי.

10/02/2002 | 01:15 | מאת: איתן

אתה צודק אדי זאת היתה טעות מרה וחמורה. סיפרו לי לאיזה בלאגן זה גרם. זה נעשה ללא מחשבה תחילה ועל זה אני מצטער. אבל אני לא חוזר על טעות פעמיים. לפחות אני משתדל. איתן

09/02/2002 | 22:04 | מאת: anat

good to see u dear..........:-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית