האם יש מישהו שעדין בפורום?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/02/2002 | 01:11 | מאת: ליאת ( סטוד' לפסיכולוגיה)

לילה טוב לכולם, אני יושבת לי בחדר לבד ולא ממש יכולה ללכת לישון (אני צריכה ללמוד למבחן שיש לי שבוע הבא על מחלות/הפרעות נפש ) . אולי זאת הזדמנות טובה לומר שאני מאד אוהבת את הפורם ובעיקר את האנשים הנפלאים שכותבים פה דברים, שאותי מעניניים באופן אישי . אני מאד מתחברת אליכם . אז לכולם חיזקו ואמצו שלכם ליאת

09/02/2002 | 01:22 | מאת: איתן

ליאת בהצלחה:)) ותלמדי טוב:)) תזכרי לא פחות מ 100 במבחן:)) @----)------ איתן

09/02/2002 | 01:24 | מאת: אורה

ליאת הי מזמן מזמן לא כתבתי פה כך שאותי את לא מכירה. יש לך מבחן באבנורמאלית? ככה קראו לזה בזמני. שיהיה בהצלחה, תשתי הרבה קפה ותשמרי על מצב רוח טוב

09/02/2002 | 02:14 | מאת: נזבורה

לילה טוב ליאת, אני עדיין כאן - למרות שכנראה עוד מעט אלך לישון... בכל אופן בהצלחה במבחן! - ואולי יבוא היום ותצטרפי לצוות היועצים של הפורום... ((-: נזבורה

09/02/2002 | 02:23 | מאת: ניר

ליאת בהצלחה.

10/02/2002 | 01:16 | מאת: HERA

את תמיד מוזמנת להיכנס לפורום... מי יודע - אולי תגישי עבודה מסכמת על הפורום? תודי שיש פה דברים מעניינים לפעמים :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית