שלום לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/02/2002 | 23:40 | מאת: יונתן

ערב טוב יש לי שאלה למשתתפים שלא קשורה לבריאות הנפש במישרין אך קושרה להודעה שהשארתי כאן . איך אני מוסיף קישור להודעה שאני שם בפורום ? תודה ושבת שקטה יונתן

09/02/2002 | 00:19 | מאת: ש נ ה ב

היי נטע טובה בזה... ביי ש נ ה ב

09/02/2002 | 00:29 | מאת: HERA

יונתן היי, אני אנסה להסביר, אבל אני גרועה בלהסביר... אתה נכנס לאתר המסויים שאתה רוצה לקשר... שם את החץ של העכבר על כתובת האתר (למעלה, ב"חלון"), ולוחץ על הכפתור הימני... שם אתה בוחר העתק. אחרי זה אתה פותח הודעה בפורום ולוחץ שוב על הכפתור הימני, ובוחר בהדבק... בד"כ עושים את זה עם 2 האתרים פתוחים במקביל... אני מקווה שזה ברור, כי אני ממש גרועה בהסברים כאלה... הרה.

09/02/2002 | 00:39 | מאת: יונתן

תודה על ההסבר הרה . מבטיח שאנסה .

09/02/2002 | 00:42 | מאת: נזבורה

היי הרה! בעניין לגמרי אחר - כתבת כאן שאת לא יודעת להסביר, ואני נתפסתי דווקא במילה הזאת... ואת יודעת למה? אז קודם כל, מפני שאני לא ממש בטוחה שזה נכון או סתם הרגשה סובייקטיבית שלך. לפי ההסבר שלך כאן, ובכלל לפי מה שאת כותבת בפורום - יש לך כושר ביטוי מעולה! בכל אופן, מי שתמיד נתקלת בבעיות הסברה וניסוח זאת....... אני, ואל תשאלי כמה שזה מעלה לי את הסעיף!!!!!!!!!! אז בהנחה שאת באמת נתקלת בחיי היום-יום בקושי להסביר את עצמך - איך את מתמודדת עם זה? בטח יהיה לך איזה רעיון טוב בשבילי כי אותי לפעמים זה פשוט מייאש........ אני יכולה לספר למישהו שאכלתי היום בצהריים פיתה עם חומוס, והוא ישמע ויבין מזה ש... החומוס אכל אותי ובשביל הפיתה כבר לא נשאר לו כח...... ((-: נו, טוב, אז אולי זה לא מרחיק-לכת עד כדי כך, אבל תאמיני לי שזה לא הרבה יותר טוב מזה..... אז איזה רעיון יש לך?? המון תודה מראש!!!! נזבורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית