תרופות פסיכיאטריות והריון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/02/2002 | 20:53 | מאת: מירי

האם תרופות להפחתת דכאון וחרדה יכולות להזיק לעובר אם לוקחים אותם כחצי שנה לפני ההריון?

09/02/2002 | 01:00 | מאת: ליאת ( סטוד' לפסיכולוגיה)

מירי היקרה, לפי מיטב ידעתי תרופות כימיקליות בזמן ההריון יכולות לגרום נזק לעובר, לכן אם אפשר לחיות בלי ..מה טוב. אבל במידה וכן יש צורך בנטילת תרופות, חשוב מאד שתתיעצי עם הרופא המטפל שלך . בשביל לא לסכן את העובר. שלך ליאת

09/02/2002 | 05:46 | מאת: ד"ר אבני

מירי שלום ככל הידעו לא יש תרופות נגד דכאון שככל הידוע ניתן גם לקחת אותן בעת ההריון בברכה עמי

09/02/2002 | 05:46 | מאת: ד"ר אבני

מירי שלום ככל הידעו לא יש תרופות נגד דכאון שככל הידוע ניתן גם לקחת אותן בעת ההריון בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית