לכולם....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/02/2002 | 17:38 | מאת: כוכבית

היי לכולם... לאן נעלמתם??

07/02/2002 | 18:24 | מאת: נזבורה

היי כוכבית! הנה אני כאן, נמצאת כעת בעבודה ו"גונבת" כמה דקות פנויות... ((-: מה שלומך? והנכד? נזבורה

07/02/2002 | 21:50 | מאת: כוכבית

היי נזבורה חביבתי... חבל שפיספסתי אותך.... יש לי משהו טוב לספר, טוב אני אתאפק עד יום ראשון,(אני לא יכולה עכשיו, בעלי בסביבה) שיהיה לך ולכולם אחלה סוף שבוע, להתראות ביום ראשון, כוכבית נ.ב יש לי נכדה -בת, היא מקסימה ,לא יצא לי לראות אותה השבוע :-( ואני מתגעגעת אליה מאוד, אבל מה שחשוב זה שהיא בסדר, ותודה לך על ההתעניינות, ביי בי חמודה

07/02/2002 | 18:41 | מאת: "אור

אני הייתי בשירותים

07/02/2002 | 19:27 | מאת: S.R.

ומה עשית שם, פישן או קקן?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית