רסיטל במקום פריזמה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/02/2002 | 14:07 | מאת: שאלה חוזרת לפסיכאטר

אימיקשישה נטלה 4 כדורי פריזמה בשבוע במשך מס שנים הוחלט להחליף לרסיטל כדור ליום..מאחר והיתה קצת התרגזות יתר אני רואה מעט ירידה בזכרון..נוספת ודכדוך מה דעתך?

09/02/2002 | 05:54 | מאת: ד"ר אבני

שלום תשובה חוזרת החלטה על שנוי תרופה יכולה להעשות רק בהקשר כולל של בדיקה כולל בדיקה גופנית ומעבדתית שכן בגיל הזה שנוי נפשי קורה בדרך כלל ! בגלל שנוי גופני לכן קודם כל הערכה גופנית ונפשית ואז אני יכול להביע דעה כלומר אם אתם בספק אנא פנו לחוות דעת נוספת בנוסף להערכת רואפ משפחה בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית