ל ש נ ה ב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/02/2002 | 13:39 | מאת: עובר אורח

שלום אשה חכמה אני מוכרח לציין שאת משדרת המון חיוניות אסרטיביות וגם נשיות. האם את כזו? מקווה שזו לא שאלה אישית מידיי. עובר אורח שהתרשם.

07/02/2002 | 14:00 | מאת: ש נ ה ב

תודה, אני מאוד עסוקה כרגע, אהיה פה יותר מאוחר.(בינתיים אחשוב על תשובה מעניינת....) ש נ ה ב

07/02/2002 | 14:34 | מאת: נטע

וואלה, עצרת ברמזור? מה נשמע? ודאי מה יש מתחת לקסדה...........

07/02/2002 | 15:10 | מאת: ש נ ה ב

שלום עובר אורח. ראשית- תודה. מביך לענות ליד כולם.( כולנו כאן אנשים סקרנים, גם אני ...) < < < < < < בהנחה שאתה באמת עובר אורח, אז כנראה שיש לך כלים להבחין בין ,מעל, ובתוך השורות. ועל כך- רשום שתי נקודות. אני אכן כזו וגם כזו, בין היתר......אבל מול האסרטיביות והחיוניות יש גם רגישות יתר, פגיעות, רצון עז למזער סיכונים מיותרים בחיי, פחד מאכזבות, ועוד כל מיני...... קרא לזה חולשות. בחיי יש ממש איזון עדין. אני מקווה שבמהרה תהפוך מעובר אורח למשתתף פעיל, האמת שכך גם אני התחלתי.... יום טוב ש נ ה ב

07/02/2002 | 18:45 | מאת: עובר אורח

אני מת לראות אותך בחוטיני, האם זה אפשרי ???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית