דכאון וסרוקסט דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/02/2002 | 02:19 | מאת: גבי

לפני שנתיים טופל בני בפרוזאק במשך ארבעה חודשים ,בעקבות דכאון .הטיפול עזר אחרי 5 שבועות ,אולם בהמשך גרם לפעילות יתר (הי). כעת בעקבות דכאון הוא מטופל בסרוקסט 20 מ"ג ליום. בהתחלה היה שיפור מסוים וכעת יש ירידה .הוא מרגיש אדיש וקשה לו לקום בבוקר.יש לציין שיש שיפור בריכוז ובחשיבה. מדווח שלא נורא אם לא ימשיך לחיות . בן 22 מהו הטיפול הממולץ לדעתך ?.

07/02/2002 | 07:04 | מאת: ד"ר אבני

הטפול המומלץ הוא לחזור לפסיכיאטר המטפל בו אילו תרופות שיש לנטול תחת פקוח לגבי תועלת ולגבי תופועות לואי בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית