seroxat

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/02/2002 | 00:28 | מאת: ענת

הייתי מעוניינת לדעת מהן תופעות הלוואי של SEROXAT . בנוסף, האם הוא גורם להשמנה: גם אצל אדם רגיל וגם אצל מי שיש לו נטייה להשמנה. אודה מאוד על תשובה מאיש/אשת מקצוע.

07/02/2002 | 06:32 | מאת: נטע

בוקר טוב ענת, אמנם אני לא פסיכיאטרית אבל יש לי נסיון בנטילת סרוקסט. הכדור לא גורם להשמנה אלא אצל חלק מהאנשים גורם לעליה בתיאבון. הוא לא גורם לעצירת נוזלים. אם תקפידי על תזונה נכונה ותעשי ספורט אין סיבה שתשמיני. לפרטים מלאים אודות הכדור פני לאתר: http://www.infomed.co.il/medIndex.asp יש לך שם את כל התשובות. בברכה, נטע

07/02/2002 | 23:56 | מאת: ענת

נטע, תודה רבה.

07/02/2002 | 10:15 | מאת: ד"ר אבני

ענת שלום לפרוט מלא ראי אתר כמו http://www.infomed.co.il/default.htm השמנה יש סכון מעקב משקל שבועי וזהירות או החלפת תרופה בעת הצרוך בדרך כלל מונעים השמנה בברכה עמי

07/02/2002 | 23:57 | מאת: ענת

ד"ר אבני, תודה רבה.

08/02/2002 | 00:08 | מאת: ענת

שוב אני.. נניח שעקב נטילת הסרוקסט אשמין. במידה ואפסיק לקחת, האם אחזור למשקלי כאילו לא קרה כלום? תודה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית