בגידה- לאלמונית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/02/2002 | 22:33 | מאת: ליהי

קראתי את מה שכתבת.. וקראתי גם את מה שהתפתח... תראי.. מניסיון.. הנורות שאת רואה הן בהחלט איתותים שמצביעים על משהו "מסריח". אני מסכימה עם מה שנטע כתבה לך. מילה במילה. גם אני מציעה לך לשכור חוקר פרטי, שיעלה כמה שיעלה.. בשביל השקט הנפשי שלך זה שווה כל שקל. רק תהיי מוכנה לראות דברים כואבים. כי זה בטח לא קל. אם את מעדיפה לדעת את האמת ולהתמודד עם התוצאות- תלכי על כל הקופה. אם הוא בוגד בך, הוא צריך לשלם את המחיר. והוא צריך לדעת שהמחיר הוא מאד מאד גבוה....

07/02/2002 | 11:00 | מאת: שלומי

ליהי, הי, כל כך נחמד לראותך כאן. גם את עם חוקר פרטי ????? וואלק, צריך להזהר מכן הנשים!! אתה רק מסובב את הראש , ונוחת עליך חוקר פרטי. טוב, מה לעשות, לנו הגברים אין את האינטואיציה הנשית. יום נהדר לך, בהצלחה ביי

07/02/2002 | 21:24 | מאת: ליהי

היי שלומי... אני מדברת מניסיון, ולא של הנבגדת אלא של המאהבת (לשעבר).... גברים ונשים יכולים לשקר מצויין אבל מי שבוגד כבדרך קבע סופו להיתפס בשקריו ולשלם על כך. אני הייתי עדה לשטויות ולשקרים שהיה נוהג לספר לאשתו, אז מהניסיון הזה אני מדברת. מכירה את כל הפולישטיקים. לצערי (או לשמחתי?). אכן, זה היה שיעור לכל החיים.

07/02/2002 | 11:49 | מאת: ויוי

גם אני שמחה מאד לפגשך,,,,,,,,יקירתי. הית,,,חסרה. שלך ויוי.

07/02/2002 | 21:00 | מאת: אדי

אינני סבור שבעלך בוגד בך. לדעתי יש לו מאהבת וירטואלית בלבד. וזה באמת מותר. זה כמו סתם לפנטז. לפי כל מה שכתבת - זו האינטואיציה הגברית שלי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית