שוב על efexor תופעות לואי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/02/2002 | 19:53 | מאת: אלמוג חזן

ד"ר אבני,שלום אני בן 17 וחצי כתבתי לך לפני מספר ימים על אפקסור וכעת יש לי עוד שאלה: אני לוקח את האפקסור מזה 17 ימים ובכן.. הכדור עוזר אבל.. לאחרונה אני מתחיל לחוש דופק מהיר ולחץ חזק מאוד באזור החזה,כמו כן טישטוש בעיינים ו... אפילו גזים התחילו להיות.. שאלתי היא :האם תופעות אלה נורמליות ? כלומר האם זה חלק מהתופעות לואי של התרופה? בעיקר הלחצים בחזה זה מאוד מאוד מעיף וכואב ברור לי שהדרך הכי טובה היא להיוועץ בפסיכיאטרית אבל היא איננה מקבלת שיחות בזמן עבודתה וקשה מאוד להשיג אותה ולכן אצטרך לחכות לתורי שנדחה בגלל שהיא חלתה אם לא אקבל תשובה עכשיו אז אשמח אם תוכל להשיב לי האם תופעות אלה עלולות להופיעה עם נטילתה של התרופה? בתודה מראש

06/02/2002 | 20:11 | מאת: ד"ר אבני

שלום התופעות יכולות להפועי בתחילת הטפול לרוב חולפות בהמשך אם מטרידות מאד אין מנוס תצטרך להתאמץ ולאתר את הפסיכיאטרית שלך בברכה עמי

06/02/2002 | 20:44 | מאת: "אור

ותשמור את הגזים לרופאה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית