אהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/02/2002 | 14:37 | מאת: ענבל

אני בחורה בת 26, נראית טוב, ספורטאית, נחמדה ומשכילה אבל עדיין לא מצליחה למצוא חבר. ניסיתי דרך האינטרנט אבל לאחר תקופה ארוכה הבנתי שזה לא בשבילי. האם למישהו יש רעיון איך לצאת מהדיכאון הזה ומהמחשבה שאולי אף פעם לא אמצא?

06/02/2002 | 14:44 | מאת: נטע

שלום ענבל, העולם מלא גברים, וחלקם מקסימים........ יש הרבה אפשרויות לפגוש אותם, בחדר כושר, אם את אוהבת ספורט, בריקודי עם, בלימודים,סדנאות ועוד. קצרה היריעה. את מכירה טוב את עצמך: האם את רוצה באמת בן זוג? הכוונה, האם עמוק עמוק בפנים יש לך צורך ורצון בחבר? אם כן, הרי מה שנותר לך לשדר לסביבה שאת פנויה להכרויות, ולפי תיאורך הרי שגברים יגיעו אליך כמו דבורים לצוף......... בברכת הצלחה!

06/02/2002 | 15:54 | מאת: ש נ ה ב

היי נטעעעעע יש אהבות שמחות?? חזרתי, אני בסיידר. נסתם הגולל, ממשיכים הלאה. את עירנית?. תני לי אור ירוק ביי ש נ ה ב

06/02/2002 | 15:52 | מאת: ש נ ה ב

ענבל שלום קודם כל לא צריך לחשוב על "דיכאון" אם אין חבר. את עדיין מאוד מאוד צ-ע-י-ר-ה....אל תתני ללחץ החברתי לעבוד עליך... אני חושבת שיש מלא אפשרויות מאוד לא מכוונות, החל מפקק ברמזור בעיר גדולה, וכלה בתור לבית מרקחת, תור בסופרמרקט, ועוד. הכי חשוב- לא לשדר את הלחץ הזה, כי כשאת לחוצה, את לא טבעית, כשאת כאילו "בדיכאון ",לא נחמד לצד הגברי לשוחח איתך או לחפש את זוג העיניים שלך כדי ליצור קשר ראשוני. הרימי סנטר, זקפי קומה, שדרי בטחון (אם את יכולה) ותנסי לזרום טבעי עם העניין. יש במשרד בו אני עובדת כמה עורכי דין רווקים, האמיני לי שגם להם לא תמיד מצליח למצוא בחורה כלבבם, והם "מוצלחים", "משכילים", וכדומה. סבתא שלי ז"ל תמיד אמרה לי: "שרק יהיה לך מזל יפה". זה בדיוק העניין. מ- -ז - -ל. אני מאחלת לך מזל בבחירת בן הזוג.(אני אישית פיספסתי, אבל זו כבר אופרה אחרת....)

06/02/2002 | 16:25 | מאת: נטע

היי, אני כאן, השמיעי קול........

07/02/2002 | 08:39 | מאת: שלומי

שנהב, את אישית פיספסת ??? זה יכול לבוא מחר !! מישהו מקסים ומתאים יקרה בדרכך (זה יכול להיות בכל מקום בבית מרקחת וכו') את עוד צעירה , החיים עדיין לפנייך, ואת מרתקת, מעניינת, משכילה, נבונה, רגישה , טובת לב, עוזרת לזולת, הרימי סנטר ! זקפי קומה ! בהצלחה לך, יום נעים ביי

07/02/2002 | 06:34 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, לגבי ההסתברות: אני ממשיל את ענייני חיפוש בן/ת זוג למחסן עם שני חדרים, שבאחד יש המון מנעולים, ובשני המון מפתחות. הסיכויים קיימים, אבל ההתאמה אינה פשוטה בכלל. לגבי תהליך החיפוש, ואחר כך תהליך ההתאמה, ואחר כך תהליך השימור של הקשר - מדובר לא רק במתנת אלוה של מראה מושך, אלא גם בחוכמת הסיגול של תכונות שמושכות את הזולת. טוב תעשי אם תקדישי כוחות לבדוק את העניין הזה. אפשר להגיע לכך בסדנאות, ואפשר גם ביעוץ אישי עם אש/ת מקצוע. אם תרצי מידע על סדנאות כאלו, שלי או של אחרים, פני למייל האישי שלי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית