בגידה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/02/2002 | 13:30 | מאת: אלמונית

אני נשואה 7 שנים. יש לי מן הרגשה חזקה שבעלי בוגד בי, אבל אני פשוט לא מצליחה להוכיח כלום! שכאני מעלה את הענין בצחוק, הוא לפעמים נפגע קצת, לפעמים אומר שהוא האחרון שיעשה זאת , אבל יש כל מיני נוריות אדומות . מה לעשות?

06/02/2002 | 13:34 | מאת: שלומי

את מוכנה לפרט ? מה הנורות האדומות ?

06/02/2002 | 13:53 | מאת: אלמונית

קשה לי להצביע על דבר מסוים, אבל בתור גבר תוכל לומר אם מוצדק מה שאני חושבת. הוא עובד בהייטק וחוזר הביתה כל יום בשעה אחרת. לפעמים את מתקשרת אליו בקריזה נניח ב-6 ושואלת מתי הוא חושב לבוא, אז הוא תמיד אומר שיש לו ישיבה, פעם אחת ממש צרחתי שנמאס לי מהעבודה שלו ומצידי שיפש עבודה אחרת כי באמת כבר אין לנו חיים, אחרי חמש דקות הוא התקשר ואמר שהוא כבר יוצא כי התבטלה הישיבה. בעלי הוא גולש אינטרנט לא נורמלי הוא מסוגל להכנס ב- 10 בלילה ולשאר שם עד 15:00, אני יודעת שהוא נכנס לאתרי סקס אבל כל כך הרבה שעות והוא עדיין לא בא על סיפוקו? לפני כמה ימים הוא גם גלש נכנסתי להיסטוריה וראיתי שהוא היה באתר שיש בו גם תמונות וגם צ'ט (גברים נשואים ובודדים מחפשים בחורה וכו...) נכנסתי לאתר וראיתי שם שני כתובות email שתואמות לשם שלו (שם די נפוץ) בשעות שהוא גלש , העמדתי איתו פנים והראתי לו הכל הוא נשבע שהוא נכנס רק לתמונות ולא לצ'ט ואח"כ אף התקשר וביטל את האינטנרט בבית (אמר כדי שזה ירגיע אותי) נו אני סתם משוגעת ??? יש לציין שאני לא אישה קנאית אבל נראה כבר מוגזם לא??? עוד שאלה האם הוא יכול לפתוח לו מין כתובת Email פרטית ואם כן לאן יגיעו המיילים ? תודה

06/02/2002 | 18:01 | מאת: "אור

לפעמים זה עדיף

07/02/2002 | 06:38 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, ענייני בגידה הנם מכאיבים, ולרוב מהולים בכעס כלפי הבוגד/ת. הכל נכון, וככה צריך להיות. אבל: ענייני בגידה הנם, במקרים רבים, לא רק תוצר של הבוגד/ת, אלא תוצר של הזוגיות. בגידה, לכן, יכולה להיות התחלה של בדיקת מערכת היחסים, של שני הצדדים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

07/02/2002 | 12:48 | מאת: yosef

what should i write ? i dont know

30/03/2002 | 16:43 | מאת: מיכל

אלמונית יקרה, מה שאני מציעה לך לעשות זה לקחת את בעלך לשיחה מאוד רצינית ומאוד אינטימית, ככה בארבע עיניים ולשאול אותו בעדינות בעדינות אם הוא בוגד בך. את לא חייבת להתחיל את השיחה עם השאלה את יכולה קודם לומר לו שאת אישה מאוד מבינה ומאוד ליברלית וכל דבר שהוא עושה הוא יכול לספר לך ולשתף אותך. אימרי לו שאת מזדהה עם מצבו וששניכם תוכלו לפתור את הבעיה הזו יחד. מה שתחליטי לעשות עם המידע שהוא ייתן לך במהלך השיחה נתון לשיקולך- זה כרוך בו ובך. דבר אחד אני אגיד לך בברור: את צריכה לדעת את האמת אל תתני לו לעולם לשקר לך. בהצלחה, מיכל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית