שלומי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/02/2002 | 08:40 | מאת: ים

שלומי מה שלומך היום ??? אני שמחה ששברת את קשר השתיקה! יום נעים נעים ורגוע , ים

06/02/2002 | 09:32 | מאת: שלומי

תודה, זה לא היה קשר שתיקה. פשוט חשבתי שאם איתן רוצה לפרוש בגלל העצים שלנו, אז מדוע שהוא יעזוב ? הוא ותיק ממני , ונתתי לו את העדיפות. אולי הוא רצה לעזוב בכל מקרה. חוצמיזה: רק רציתי לסחוט מכולם קומפלמנטים ושכולם יגידו לי: שלומי, אל תעזוב אתה כל כך נפלא וכולי וכדומה. וזה עבד !! נכון שאני תינוק ? אז שיהיה לך יום נפלא, (אפשר אפילו לשחות בים היום נכון ? ) איך עברה הביקורת של בקרת האיכות ? ? ביי

06/02/2002 | 09:47 | מאת: ים

לא תאמין , אחרי שבוע של קריעה ולחץ לא נורמלי - נדחתה הביקורת בשבועיים . כך שיש עכשיו זמן לכולם בעבודה להמשיך ולבלבל לי את המוח! ואני חומקת להתרעננות בפורום, המשך יום נעים!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית