shlomi............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/02/2002 | 06:15 | מאת: anat

hhhhh i just saw what you wrote and hte tree that grew from it................. wehn hera wrote - " make a list.." she didn"t meen alist of the our names for good bye... ;-) i am joining to hte rest of the people - good to see you here - and hope we"ll for along long long time.........:-) each and everyone of hte people here is important to give the right feeling , teh good advices.................. and i trully believe we feel that someone is missing - not just because we don"t see his name any more but because we miss his words....................... for axample - eitan.......:-( have a loveley day anat

06/02/2002 | 07:56 | מאת: שלומי

ענתושקה, יום חזרתך ארצה מתקרב נכון ? את מתרגשת ? את פוחדת שיהיה לך קשה בארץ ? יש לך תוכניות של לימודים או עבודה או מה ? שתפי אותנו , ספרי לנו. אנחנו מתים לדעת את כל הפרטים. תודה על התמיכה. היי בריאה שם באל איי הרחוקה. ביי

06/02/2002 | 09:08 | מאת: מיכל

הי אל דאגה, איתן יחזור אלינו אחרי שירגע קצת. זה ייקח לו זמן, אבל את יודעת, כל אחד והקצב שלו. הוא יודע שהוא תרם לפורום רבות ושאנחנו מרגישים בחסרונו. אני בטוחה שיחזור ותוכלי שוב להנות ממילותיו הנפלאות. ועד אז ניעזר כולנו בסבלנות ונהנה אחד מממילותיו של השני:)) יום טוב, או לילה, מה זה שם בל.א? ואל תיעלמי לנו גם את לכל כך הרבה זמן, הא?! ביי, מיכל.

06/02/2002 | 12:29 | מאת: שלומי

מיכלי, מותר לך להגיד שלום, מה קרה , נהיינו ברוגז ?? עוברת לידי ולא אומרת כלום ?? בואי ננתח את הענין מבחינה פסיכולוגית , או. קיי ? (אחרת יצעקו עלינו שזה לא שייך לפורום) אז מיכל, מה עם קצת תמיכה לאדם בודד ? ביי יום נעים הרבה אושר להת'

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית