לויוי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/02/2002 | 23:33 | מאת: יניב

היי אני לא יודע אם את זוכרת אבל דיברנו בקשר לבנך הייתי רוצה להמשיך ולדבר אבל אולי בצ'אט אם תרצי . יש לי המון שאלות לגבי מה שהוא עובר ודרך התתמודדות שלו . ומעניין אותי לדעת אם האבחנות שלי ושלו הן אותו הדבר . מקווה גם אולי לעזור לו קצת לצאת מזה כמי שעבר משהו דומה . אקווה שתעני לבקשתי . * רק להרגיעך אני לא איזה פסיכי שמחפש להרע לכם , אני סך הכל מנסה לעזור גם ליניב-בנך וגם לי באיזשוהי דרך .. יניב

06/02/2002 | 00:48 | מאת: ויוי

היי יניב ,,,,, תודה לך על הכוונות הטובות ומוכנה לעזור גם לך אני לא כל כך משתמשת בצ'ט גם לא בקיאה כל כך ). תודה לך,שוב ויוי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית