בב קשה עזרו לי אני במצוקה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/02/2002 | 20:32 | מאת: לכולם

הייי תודה לכם על העזרה באמת תודה.... רק חבל שהכול קשה ורע לי מה עושים?! לא רוצה להמשיך לחשוב מה חושבים מה יחשבו ולמה חושבים? תמידד אני מרגישה שאחריי שאני מדברת לא יאהבו אותי יותר...סיוטים מהעבר... לא רוצה עוד ככה.... אנה מכם עזרו ליח....

05/02/2002 | 20:49 | מאת: ליבי

איך קשה ,למה קשה ,מה רע? למה את עושה חשבון לאנשים? הגוף הזה שאת בתוכו הוא שלהם גם? המחשבות האלה? הם שולטים עליהם אבל לא בצדק את בטוחה ש"הם" לא יאהבו אותך אם תשמיעי להם את הדעות שלך אבל על מנת ש"הם" יקבלו אותך את צריכה קודם לקבל את עצמך את לא יכולה לצפות מ"הם" משהו שאת לא עושה בעצמך. כמה קל להאשים אחרים... זה לוקח ממך את כל האחריות. ועוד פעם....אז מה עם הם אומרים??? איך זה משפיע עלייך?

05/02/2002 | 22:21 | מאת: יונת

גלית - - - בבקשה ממך לכי דחוף לבקש פגישה עם הקב"ן כי רק הוא אולי יוכל לעזור לך לדעת מה לעשות .

05/02/2002 | 23:40 | מאת: HERA

היי, לא כתבת לי (בעמ' 592) שקבעת לך תור אצל הקב"ן? מתי את אמורה להיפגש איתו? הכול רע וקשה - גלית, את נותנת יותר מדי מקום וחשיבות בחיים שלך, למה שיגידו ו/או יחשבו עלייך. לכל אדם חשובה דעתה של הסביבה, אבל אצלך זה כבר משהו שמשפיע על כל החיים... כתבתי לך משהו על העבר (זוכרת?), ואם את לא מצליחה להשתחרר מזה, אז למה את לא פונה לייעוץ? את לא רוצה שיהיה לך יותר טוב?

06/02/2002 | 01:17 | מאת: נזבורה

היי גלית, תנסי לרגע להניח לעבר ולהתרכז בהווה (ו-כן, אני יודעת מניסיון אישי שזה לא קל): כשאת מדברת עם האנשים שאיתך בבסיס - איך הם מתיחסים אלייך? האם יש איזה ביסוס להרגשה שהם לא מקבלים אותך, מלבד העבר הלא-כל-כך-מוצלח שלך, שמפריע לך לראות את ההווה בצורה יותר מציאותית? אם תצליחי - ולו רק לרגע - להתרכז אך ורק בהווה, בוודאי תהיינה לך הפתעות נעימות. אי אפשר לצפות שכל העולם ואשתו יאהבו אותך, אבל אין ספק שמתוך כל המבחר הגדול של האנשים בבסיס, תמצאי שפה משותפת לפחות עם חלק מהם. גליתי, מניסיוני אני אומרת לך, שאין אדם שכווווווווולם מסתייגים ממנו, אלא אם כן הוא באמת בלתי נסבל בצורה קיצונית. בכל מקום, אפילו קטן וסגור, תמיד יהיו אחד או שניים ש"ישדרו על אותו גל" איתך. את צריכה רק למצוא אותם! בהצלחה! נזבורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית