ל ש נ ה ב ו ש ל ו מ י

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/02/2002 | 16:31 | מאת: נטע

היי לשניכם, רוצה לתפוש שתי צפורים במכה אחת........על עץ אחד......... שנהבוש, אני זמינה עכשיו, חיכיתי חיכיתי ונאלצתי לצאת.......... עכשיו אני בבית.....אשמח לשמוע ממך. שלומיל'ה, ברוך השב מהדממה... שמחה מכל הלב שאתה איתנו!!

05/02/2002 | 23:05 | מאת: ש נ ה ב

היי נטע סורי, אבל הייתי עסוקה עם אבא שלי בענייני ההכנות לקראת הלוויה של סבתי שתהיה מחר. עבר עלי לילה ביעותי, כנראה קשור בעניין המוות. אני גרועה בזה. גם אם ההגיון שלי אומר שזה דרכו של עולם, קשה לי מאוד............וזה מתבטא בשינה. אנסה לתפוס אותך מחר. לילה טוב, אני פה עוד קצת............ ש נ ה ב

05/02/2002 | 23:30 | מאת: נטע

היי, הבנתי שלא יכולת להתפנות. בטח מחר יהיה יום קשה, מאחלת לך שתרגישי טוב, ואיכשהו ושתמצאי ניחומים בהוריך. אם תרצי מצאתי אתר מאוד יפה של מדיטציה, עם מוסיקה וצבעים וצורות מיוחדות, אוכל להעביר לך. תלכי עם העכבר לכל פינה בצורה שתראי ותקליקי , שיהיה לך לילה טוב. http://www.mezzowave.com/indexfl.htm

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית