גן ילדים_ מופנה לעו"ס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/02/2002 | 15:04 | מאת: סנונית

שךום רב, אני אמא לתינוקת בת 13 חודשים . אני כרגע לא עובדת ובכוונתי להישאר עוד שנה בבית....(בגלל סיבות שונות) שאלתי היא בספטמבר ביתי תהיה בת שנה ושמונה חודשים הם היא תפספס משהו מבחינת התפתחות שפתית וחברתית אם לא תלך לגן? או אולי חשוב לה יותר להישאר איתי בבית בסיסבה הכי מוגנת? אשמח לעיצה מקצועית וגם מתוך ניסיון...

05/02/2002 | 15:12 | מאת: כוכבית

לסנונית שלום, אני לא עו"ס, אבל אני אמא ל3 ילדים....הכל תלוי במה שאת משקיעה בילדה... האם את תנקי ותבשלי והילדה תסתובב סתם? או שאת תעבדי איתה ותשחקי איתה? ילדים בגיל 18 חודש לא משחקים אחד עם השני אלא אחד ...ליד השני.. את יכולה לקחת אותה לגינה הציבורית ושם יש עוד ילדים וכך היא תרוויח מ2 העולמות... זאת דעתי האישית.. כוכבית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית