פריזמה?????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/02/2002 | 14:05 | מאת: בל

האם תקופה ממושכת של לקיחת התרופה עלולה לגרום להתמכרות אליה? ועוד שאלה- יש לי מוגלובין 7.9 והוא לא עולה לצרות שאני לוקחת ברזל כבר 10 חודשים ואני מרגישה חלשה מה אפשר לעשות?

05/02/2002 | 14:41 | מאת: יונת

בל יקירתי היי אני לקחתי הרבה מאוד זמן פריזמה או פרוזאק והפסקתי בירידה איטית ולא היתה לי הרגשה של התמכרות אבל רק ד"ר אבני יוכל מיקצועי לענות לך על כך . בקשר להמוגלובין לפי ידיעתי הוא מאוד נמוך ואולי את צריכה לקבל יותר מהכדורים זה בזריקות אבל את חייבת ללכת לרופא שלך ללא דיחוי ושהוא יתן לך את הטיפול המתאים לא פלא שאת מרגישה עייפות וחולשה .

05/02/2002 | 14:45 | מאת: סטודנטית לרפואה

א. פריזמה היא למעשה פרוזאק. תרופות מסוג זה (SSRI) אינן גורמות להתמכרות. ב. את אנמית מאוד וצריכה לפנות בהקדם לרופא המטולוג. (אם את מדממת - פני לרופא בהתאם למקור הדמם).

05/02/2002 | 16:36 | מאת: בל

עשו לי אנדוסקופיה ולא מצאו דימום

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית