רסיטל שאלה לפסיכאטר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/02/2002 | 12:00 | מאת: אורנה

אימי קשישה נטלה לאורך 7 שנים פריזמה במינון נמוך.4 בשבוע היתה קצת עצבנות בשעות אחר הצהריים. הוחלט להחליפו ברסיטל מאחר וניטל יום יום. אני רואה שהיא יותר דכאונית וגם יורדת בזיכרון מה דעתך?

05/02/2002 | 12:22 | מאת: נטע

לפניך מידע על רסיטל:http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=293

06/02/2002 | 20:18 | מאת: ד"ר אבני

אורנה שלום לא ברור לי למה הוחלף הפריזמה אם היה מועיל אין בעיה בהכרח לקחתו מדי יום לדעתי בכל גיל וודאי בגיל מבוגר לא אחראי לענות על שאלה כזו ללא בדיקה של אימך אנא פני לבדיקה חוזרת / לחוות דעת נוספת בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית