ביי ביי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/02/2002 | 09:13 | מאת: כוכבית

בוקר טוב לכולם... קראתי....חשבתי....והפנמתי.... יש ביניכם כאלה שממש מחזקים את מה שבעלי מנסה להכניס לראש הדפוק שלי....... ולכן אני לא צריכה טיפול, אלא אני צריכה להמשיך לשבת בשקט.. בכל אופן תודה רבה לכם,(היו לי כאן ריגעי אושר), אני אמשיך לשבת ולקרא את חוכמתכם... תודה רבה, כוכבית

05/02/2002 | 12:05 | מאת: מיכל

הי כוכבית, זה ממש לא ברור מה שאת אומרת. מי מנסה להכניס לך מה? מה בעלך מנסה להכניס לך לראש? למה את חושבת שהראש שלך דפוק? אתמול רצית טיפול, מה קרה היום? כמה פורשים ואת כבר נבהלת? היו פה הרבה לפנינו ועוד יהיו. יום בא ויום הולך והארץ לעולם עומדת(או משהו כזה...). תמשיכי להכנס לפורום ולהעזר בשירותיו. חבל להפסיד עושר שכזה. יש ימים טובים יותר וימים טובים פחות. זה לא סיבה להגיע למסקנות נמהרות. קחי לך את הזמן ושובי אלינו. מיכל.

05/02/2002 | 12:19 | מאת: ש נ ה ב

היי בעברית פשוטה קוראים לזה חוסר יציבות, לא?? היתה לה התלהבות, היה לה עניין היה לה חידוש (=עולם ומלואו למי שספונה בבית וממתינה לרצות את בעלה שיחזור מהעבודה...) קיבלה פירגון היה לנו אכפת ממנה, הצעדנו אותה לקראת המפנה בחייה......קבעה תור, הרגישה בשמיים,כמעט רשמה גראפיטי, ופתאום- בומס טראאאאאאחחחח!!!!! היא נוטשת, כי היא מרגישה "נינטשת".... ומה איתנו? שהשתדלנו, שעודדנו ,שכמעט הצלחנו? בגדה בנו, בעצם- בגדה בעצמה, ו- - - - - - - ח ז ר ה ל ס ו ר ה. אני נשארת פה. כוכבית- אני יודעת שאת קוראה שורות אלה.... ביי ש נ ה ב

05/02/2002 | 14:20 | מאת: שלומי

כוכבית, אם אני מבין נכון , אז את חושבת שבעלך צודק בגלל שמישהו רוצה שלא להמשיך בפורום ??? זה באמת לא מצדיק את מה שהוא טוען לך. הוא רוצה לבודד אותך. זה לא בריא לאף אחד להיות בלי חברים. הוא רוצה שלא תלכי לייעוץ. אני חושב שהוא חושש שהיועץ ירחיב לך את האופקים, את תתחילי להבין שאנחנו לא בימי הביניים , יהיו לך כל מיני דרישות, תהיי יותר עצמאית, לא תחתיו, ואת זה הוא לא אוהב. אל תחפשי לך תירוצים איך לצאת ממה שהתחלת. קבעת פגישה, אז דיר בלאק ! תלכי לפגישה. אנחנו מאחרייך בכל הכח והמרץ והתנופה והמשקל. דווחי לנו מה קרה שם. בסדר ?

05/02/2002 | 14:23 | מאת: כוכבית

שלומי החביב מאוחר מידיי ביטלתי את התור.. חוץ מזה זה לא "מישהו" עוזב את הפורום....זאת נטישה מסיבית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית