אופיר והבנת הנקרא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/12/2000 | 17:05 | מאת: שאול

אם אתה רוצה להיות פסיכיאטר עליך להבין את מה שהחולה אומר: 1. אני לא סמכות לקבוע שיחות לא תרופות כן לכן אמרתי בפרוש שאני מייצג את עצמי 2. ביטאתי את תחושותי כחולה שלא הייתי קונה את שירותיהם הבלעדיים של פסיכולוגים קליניים כטיפול בלעדי אלא סומך רק על הטיפול התרופתי 3. קיומה של רפואה מלוכלכת (הכוללת מכירת תכשירי שווא להרזיה + פסיכולוגים המבטיחים לאנשים מסויימים יותר ממה שהם יכולים לקיים) לא מוטלת בספק

04/12/2000 | 19:06 | מאת: אופיר

1.אין לך סיבה ליכעוס,אתה כתבת הודעה שהיא דעתך,ואני הגבתי עם הודעה שהיא דעתי 2....אני אישית לא היתי סומך כל כך על תרופות,כי לפי דעתי זה כיסוי תחת טוב,שמטפל בסימפטום אבל לא בבעיה 3. "רפואה מלוכלכת"-הפסיכאטריה המודרית,היא אולי בין הענפשים המטונפים ביותר ברפואה... תיזכור בבקשה את פרשת ה "ריטלין", אלו לא פסיכולוגים שרשמו את את הריטלין,אלא פסיכאטרים ו נירולוגים (אתה תוכל ליראות את זה אפילו בפורום הזה) אתה כבר מגיעה עם עמדה מאוד נוקשה נגד שיחות... הדעה שלך נוגדת את דעתי,וכתבי את זה,וכתבי את דעתי,אם אתה ניפגעה מהצורה בא כתבתי את הודעה,אני מיתנצל מעומק ליבי אם ניפגעת ביגלל שדעתי מנוגדת לדעתך,אז... זאת בעיה שלך אופיר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית