שלטונות המס.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2002 | 20:30 | מאת: ניר

חוקר מס הכנסה צעיר ונלהב מגיע לבית הכנסת לחקור את הרב המקומי על הכנסותיו. "מה אתם עושים עם שאריות השעווה מנורות השבת, ההבדלה וחנוכה?", הוא שואל. " שולחים לבית חרושת לנרות והם שולחים לנו בחזרה נרות חדשים", עונה הרבי. " ומה עם הפרורים הרבים של המצות בפסח?", ממשיך החוקר. שולחים לבית חרושת למצות, ומקבלים מהם מצות חדשות, עונה הרבי. " ומה אתם עושים עם שאריות העורלה מהבריתות שאתם מקיימים?" מציק החוקר. "מה השאלה" עונה הרבי - אנחנו שולחים אותן לממשלה והם שולחים לנו בחזרה שמוקים קטנים כמוך.

04/02/2002 | 21:53 | מאת: אדי

אדי

04/02/2002 | 23:25 | מאת: HERA

אתה שכל-כך נעול על תחומי הפורום... לא מפריע לך שיש פה בדיחה? היא לא "פסיכולוגית" בכלל... לפני שאתה מעיר לאחרים - תבדוק את עצמך... תצא מזה נשכר...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית