הערת ביניים...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2002 | 17:34 | מאת: HERA

אני לא מתכוונת להפנות את זה למישהו ספציפי - אלא לכולם... אין פה כמעט אף צדיק שלא גלש לעצים ארוכים מדי פעם... וכל אחד בתורו ספג נזיפות, ו"יצא" מזה בתואנה ש"זה גורם לי/לאחרים להרגיש יותר טוב"... שכל אחד יבדוק את עצמו טוב-טוב לפני שהוא מעיר לאחרים... כי יכול להיות שההערות צודקות - תלוי ממי הן מגיעות... ואתם יודעים מה? ההתכתבות הזו עם ליבי אכן תרמה לי, ואני חושבת שרואים את זה... המייל שלי תמיד זמין, אבל אני לא יכולה להכריח אף-אחד להשתמש בו... וגם אתם לא!!!!! אז אם לדעתכם תגובה נכונה היא התעלמות... תנסו ותראו לאן זה יוביל אתכם... אני לא מתעלמת מאף-אחד... מפריע לכם לקרוא על חיות ואלים? חבל... אפשר ללמוד מזה הרבה על האדם... ולמי שקרא לזה "זיוני מוח"... צר לי על החבר שלך - אני מאחלת לו רק טוב... אבל לקרוא לדברים "זיוני מוח" לא ירפא את החבר שלך... כי יש פה אנשים שעוד לא למדו, שיש דרך לומר כל דבר.... ומי שלא יודע להשתמש בשפה מכובדת (כי הפורום מקום מכובד, לא???) שישתוק... שיקרא דברים, ילמד ופשוט ישתוק... נכון, אני שותפה לעיתים בעצים ארוכים, אבל מעולם לא כתבתי פה דברים כאלה "בוגרים" על אף-אחד או לאף-אחד... כי לא משנה מה אני עושה... אני נותנת את הכבוד הראוי לכל אחד... ואם אנשים פה לא יודעים לעשות את זה... אז שלא יצפו ליותר מדי התחשבות מצידי. כי אני יודעת להתנצל כשצריך, ויודעת להתחשב כשצריך - אבל מבחינתי, אנשים שכותבים בשפה כזו נמוכה לא שווים שום דבר!!!! ותחשבו על זה קצת... זה לא יזיק לאף-אחד...

04/02/2002 | 17:50 | מאת: יונת

צודקת אלף אחוז ואני לא מבינה את צדיקנו הנכבד איתן שבאמת אני מאוד מעריכה ומוקירה וחבל לי שיעזוב .

04/02/2002 | 17:59 | מאת: נטע

היי הרה ויונת, מסכימה עם שתיכן. כל ה"צדיקים" בפורום נסחפו מידי פעם בשיחות מסועפות.... כפי שציינת יונת כך אנו מכירים יותר אחד את השני ותורמים ותומכים כמידת יכולתינו. צריך להתעלם מכל מי שמשתמש בניבולי פה בפורום, ויש דרכים תרבותיות יותר להציג נקודות מבט שונות. הרה, אני נהנית מ כ ל מה שאת כותבת.......גם על אלים וגם על בעלי חיים..... אחלה פורום!!

04/02/2002 | 19:23 | מאת: ליבי

היי הרה קודם כל....אני שמחה לשמוע שתרמתי לך ואת תרמת לי לא מעט... קראתי את ההודעה שלך בעמודים קודמים..יש לי הרבה סבלנות אבל אם תרצי נוכל להתכתב במייל תדעי לך כלל....ישנם אנשים שכשח... להם הם מרגישים שהם צריכים לשתף בהרגשה הזו את שאר העולם....הם לא מבינים שאם יבקשו עזרה זה יקרה יותר מהר ובהרבה יותר אהבה...אבל הרי אי אפשר להוכיח אדם שלא רוצה לשמוע אם מוחם של כמה אנשים כאן לא יכול לקלוט את ההתכתבות הזו...זבש"ם...מי אנחנו שנבכה בשבילהם על הטיפשות שלהם?

04/02/2002 | 23:16 | מאת: HERA

היי, את יודעת במה תרמת לי? בזה שאילצת אותי לחשוב! הצלחת לגרום למחשבות שלי לחרוג מהמסלול שבו הן היו תקועות... וזה היה זוועתי... אני לא בוכה בשביל אף-אחד... על עצמי אני לא יכולה לבכות...

04/02/2002 | 22:40 | מאת: איתן

את צודקת בקשר לניבולי פה. אבל אם השאר אני לא מסכים איתך. את ותיקה לפחות כמוני. ואת יודעת כמוני למה העצים גורמים. את בעצמך רצית הרבה פעמים להתכתב במייל כדי שלא יהיה בלאגן. ואת יודעת גם שאם לא כותבים כלום אז משעמם. אני אומר שוב הבעיה שמגזימים ובצורה לא סבירה. תקראי את ההתכתבות למטה איפה שכתבתי ופרטתי. יש בין השאר אנשים חדשים שמבינים שהם בצ'אט ולא בפורם רפואי ואם זה ימשיך ככה זה יאבד מהמטרות שלו. וזה מה שמפריע לי. איתן

04/02/2002 | 23:36 | מאת: HERA

כנראה שאתה היחיד שעומד מאחורי הדברים שלו... תראה את אדי, שנורא סובל מהעצים הארוכים ומחוסר הקשר בין התכתובת לבין הפורום... כל מה שהוא כותב כל-כך "פסיכולוגי"? זה רק מוכיח, שיש צבועים שצועקים "לא!" וממשיכים בשלהם... זה רק מוכיח, שלמרות הרצון, אי-אפשר למסגר את הפורום, כי פסיכולוגיה היא תחום נרחב... מה אתה חושב? שפגישות טיפוליות מדברים רק "פסיכולוגית"? להיפך - ניתן להסיק וללמוד הרבה דווקא מדברים פחות "פסיכולוגיים"... כי פסיכולוגיה עוסקת בנפש האדם... כולם פה ניסו ללמד אותי, שלנפש יש גוונים רבים - כמה מכל ה"מורים" האלה כתבו סתם?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית