שלומי וכל השאר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2002 | 14:19 | מאת: איתן

שלומי וכל השאר אני חושב שהפעם אדי צודק. אני קורא כאן הרבה למרות שאני לא משתתף בזמן האחרון. ובאמת מפורם רפואי זה הפך לפורם פרטי שמתחיל לאבד מהמטרות שלו. בגלל זה אני מעדיף להתכתב ולא ממש להכנס לפורם. מבחינתי יתכנו שני מיקרים או שהפורם יהרס לחלוטין או שיחזור ליהיות יותר ממה שהיה. את האמת לי ניראה שהפורם מתחיל ליהיות אפשרות א' ואז מבחינתי ולצערי אני לא אכנס כמו פעם. ומה שישאר לי לעשות זה לאחל לכולם ליהיות בריאים ובזה אני אסיים את תפקידי כאן. אני יודע שלחלק השורה האחרונה לא כל כך מזיזה. אבל אני חושב שבעתיד תיראו לאן הפורם הזה יגיע וחבל איתן

04/02/2002 | 15:39 | מאת: אדי

אני בעצם ממחזר ומסכם את מה שחלק מאיתנו חושב שקרה לפורום הזה. זה לגיטימי להתווכח ולהחליף דעות בקשר לחינוך ילדים, למכות ושאר בעיות . אבל כשזה גולש ל- " כמה ילדים יש לך " " בעלי עוזר לי והוריד אשפה" זה כבר מוגזם וסוטה מהרעיון. ושוב, אין כאן כוונה לתת ביקורת או להתנשא. אני מציע לחזור למטרה הראשונית והיא:תמיכה ועזרה בעת מצוקה. וזאת כמובן בנוסף לעזרה המקצועית של המומחים.

04/02/2002 | 16:30 | מאת: איתן

אדי אני מסכים איתך זה חרג מעבר לכל פרופורציה המטרה היא בין השאר תמיכה פסיכולוגית. ואני חושב שזה עוזר לשוחח על דברים. גם על סתם דברים כי זה עוזר לחלק מהאנשים לתפוס ביטחון ולהפתח. אבל פשוט בזמן האחרון ההגזמה היא פשוט בילתי ניסבלת. אם פתאום מתחילים לכתוב על חיות ואלים לדוגמה זה פשוט חורג לחלוטין. וזה הורס את מה שכולם וגם הותיקים ממני כאן ניסו לבנות. ובגלל זה אני מתחיל להרגיש כאן מיותר. ולאט לאט הפורם הזה יתחיל להתפרק. ולי באופן אישי זה חבל איתן

04/02/2002 | 16:39 | מאת: ש נ ה ב

היי אל תעזוב את הפורום. ש נ ה ב

04/02/2002 | 16:46 | מאת: איתן

מיכל תודה:) אבל את האמת שאני רואה את הבלאגן שהולך ומתגבר כאן. אני באמת שוקל את זה @-----)--- איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית