מה יש לי??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2002 | 13:26 | מאת: מאיה

שלום לכל חברי הפורום, אני רוצה לשתף אתכם בבעיה שלי ולשמוע מה דעתכם. אז ככה, אני בת 30 נשואה+3 ילדים. הכל התחיל בסביבות גיל 14 ,15 . היה לי הנסיון המיני הראשון עם בחור צעיר. לא נהניתי מהמין עצמו כמו מההתלהבות של הבחור ומהתשוקה שלו אליי. ונראה שזה מה שדירבן אותי ודחף אותי להרבה חוויות מיניות עם הרבה גברים. אם תראו אותי,לא תאמינו שאני אחת "כזו".אני נראית שקטה,ביישנית.אבל היצר הזה להיות נחשקת לא עוזב אותי. העניין הוא שעם ההרגשה הטובה,אני מרגישה מנוצלת(מה שנכון)ויש לי כעס מסויים על אותם גברים או יותר נכון על כל הגברים.ובמיוחד על בעלי.למרות שהוא לא עשה לי רע.אניכאילו דוחה אותו ולא מוכנה לספק אותו. למרות שאני מאד רוצה לשכב איתו. משהו בראש כל הזמן מנקר לי,שהוא כמו כולם. וזה מציק לי נורא. וגם נורא מטריד ומרגיז אותי שהוא גולש באתרי סקס במקום להיות איתי. ואז כשהוא בא למיטה ומתחיל להתעסק איתי,אני לא מסוגלת לשכב איתו. או אפילו שהוא ייגע בי. אנא,התייחסו ברצינות לדבריי. ותגידו לי מה אתם חושבים על מצבי.

04/02/2002 | 13:36 | מאת: מיכל

הי מאיה, אפשר להבין אותך. הרגשת הניצול נשארה אצלך עוד מצעירותך ומהווה עבורך עכבה. ברגע שאת דוחה את בעלך הוא פונה לאפשרות אחרת, וזה הרע במיעוטו. טוב שהוא לא בוגד בך. או לפחות עד כמה שאת יודעת... אני חושבת שטיפול משולב של פסיכולוג -סקסולוג יכול מאוד לעזור לך להשתחרר מעכבות נעורייך ולהוביל אותך לדרך חדשה. מאוד ייתכן שרצוי, לאחר הטיפול האישי שלך, ללכת לטיפול זוגי עם בעלך. במקביל אני חושבת גם שכדאי לך לדבר איתו על הקושי והמחשבות שלך. להסביר לו שהבעיה היא לא בו אלא בך ועד כמה את רוצה להשתחרר ממנה. אם הוא חשוב לך וחשוב לך הקשר ביניכם, עשי זאת במהרה לפני שילך לרעות בשדות זרים... בהצלחה ושיהיה לך רק טוב, מיכל.

04/02/2002 | 23:36 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אני מסכים עם דבריה של מיכל וממליץ שתפני לייעוץ. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית