אומץ....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2002 | 12:48 | מאת: כוכבית

היי לכולם יש למשהו כאן אומץ לתת לי??? יש לי מספר טלפון (כדי ללקבוע תור לייעוץ) ואין לי אמץ... מה שיש לי זה דפיקות לב.... מכוכבית הפחדנית

04/02/2002 | 12:57 | מאת: שלומי

כוכבית, אולי אם תאמרי לעצמך שזה כולה קביעת תור בטלפון, את לא צריכה ללכת. אולי זה יעזור להתגבר בשלב הזה. אחר כך תצטרכי לגייס את האומץ ללכת. בינתיים, תעשי תור , ומותר לך גם לשאול כמה שאלות בטלפון בכדי לקבל קצת פידבק מהמטפל או מטפלת. אם הם לא מוכנים להקדיש לך כמה דקות , פני למטפל הבא. בהצלחה.

04/02/2002 | 13:01 | מאת: כוכבית

היי שלומי, אני צריכה אומץ כדי להתקשר, כשכבר יהיה לי תור,אז בטוח שאני אלך, כי לא יהיה לי נעים לבטל. תודה כוכבית

04/02/2002 | 13:11 | מאת: lisa

Hey there,here take some COURAGE from me and make the call,because if you know that you are doing the right thing by helping yourself then call,because the person on the other end of the line can give you so much back for yourself,go ahead do it and feel good about it...good luck!!!!!!Lisa

04/02/2002 | 13:15 | מאת: כוכבית

ליסה חמודה... אני לא מבינה אנגלית, קוראת ולא מבינה מה.... (בסוף עוד אתם תדעו על כל ה"דפקטים" שלי) תודה בכל אופן כוכבית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית