לשלומי ולכל החברים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2002 | 12:48 | מאת: לילי

שלום שלומי, ושלום למי שקורא את הודעתי עכשיו זה יותר קשה מתמיד, על הבוקר הוא התקשר והשאיר הודעה ושם ציין שזה חרום ושאני יתקשר אליו ורשם את המספר החדש שלו, מצד אחד אני לא רוצה להתקשר, כי ראשית הוא לא ישמע ממני בכזו קלות אחרי מה שעברתי ומה שאני עוברת , ושנית אני פשוט לא רוצה לדבר איתו אבל מה לעשות זה גרם לי לדאוג, לא יודעת מה לעשות ומה לחשוב בבקשה תאמרו לי מה לעשות? תודה לילי

04/02/2002 | 12:51 | מאת: לימור

מכירה את כל ה"חירומים" האלה, רוצה להחזיק אותך על אש קטנה, אל תתקשרי!!!! אפשר לחשוב שאת יכולה לעזור לו במשהו מהארץ. אולי ההורמונים שלו משתוללים.....

04/02/2002 | 12:54 | מאת: שלומי

הי לילי, אכן דילמה לא קלה. אני הייתי מציע לך להמתין ולא להתקשר כל כך מהר. הרי הוא נסע לחו"ל אם הבנתי נכון, אז מה כבר יכול להיות חרום ? מה את יכולה לעשות עבורו מהארץ ? מסכימה אתי ? נראה לי שהוא משחק ברגשותייך ואולי הוא שמע שאת בסדר וזה לא מוצא חן בעיניו. היתה לו את ההזדמנות. התחננת אליו שלא יברח. אז עכשיו שיחפש את החברים שלו. אם את בכל זאת מודאגת, את יכולה לבקש ממישהו להתקשר ולשמוע מה קורה. זו דעתי. בכל מקרה, אל תכנסי ללחץ, ולא לפאניקה, ולא ליפול בבור. היי חזקה, ביי

04/02/2002 | 13:26 | מאת: לילי

שלומי היי תודה על העצות זה בדיוק מה שחשבתי לעשות ועכשיו רק חיזקתה אותי יותר תודה, ואני גם לא מתכוונת לתת למישהו להתקשר אליו, פשוט אמרתי לעצמי , למה לו לישלוח הודעה כתובה ולא להתקשר ישירות, אני יודעת שיפן יקרה אבל מה אין לו כסף גם לשיחה, זה מה שתיעתע בי שיכול להיות שקרה משהו , אבל כמו שאמרתה יש לו הורים "ניפלאים" שידאגו לו אם באמת הוא צריך משהו אני לא הכתובת , לפחות לא כרגע, בכל אופן תודה על העצות לילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית