פרישה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2002 | 06:27 | מאת: דר' עמי אבני

שלום לכולם לאחרונה מזדמן לי פחות להגיע לפורום לאור זאת החלטתי על עזיבה מיום ששי זה. אני מודה לכולם משתתפים ויועצים על ההזדמנות שניתנה לי להכיר אותם אני רוצה לאחל לכלם ולפורום הצלחה אם פגעתי במישהו אני מבקש שוב סליחה ומחילה ומקווה שאולי גם הועלתי פה ושם בברכה עמי עמי

04/02/2002 | 07:25 | מאת: אליאן

בבקשה.

04/02/2002 | 11:50 | מאת: ויוי

אליאן,, את כאן ,,,מזמן לא פגשתיך, מה שלומך חמודה,,, ? ושלום בנך,,, ממה את פוחדת כשכתבת למעלה במכתב הארוך כל אחד והמחלה שלו,,, את יודעת משהו על אביב ,,,,, אני מקווה שהיא בסדר,,,היא חסרה , היתן קרובות. ויוי.

04/02/2002 | 07:34 | מאת: כוכבית

בוקר טוב.. ידוע מראש...בסוף כולם עוזבים...

04/02/2002 | 07:54 | מאת: "אור

חבל.....אבל זו החלטתך ואני מכבד זאת לדעתי אתה רופא נהדר ....ותאמין לי שעברתי הרבה אתה ישיר אמיתי....ומקצועי והכי חשוב אדם שאומר את האמת הרבה איכזבו אותי....אבל אתה יחד ומיוחד אשמח אם תשאיר כאן פרטים כולל טלפון על מנת שנוכל ליהיות איתך בקשר וגם לשלוח לך לקוחות מאחל לך הצלחה איש יקר!!!

04/02/2002 | 09:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לכולם, לכל המודאגים - אני מבין את הדאגה. אינני יודע כמה זמן ד"ר אבני השתתף בפורום, כי אני חדש בו יחסית, אך תמיד פרידה היא דבר לא נעים. יחד עם זאת, הנושא בטיפול, ואני מסייע למנהל הפורומים למצוא פסיכיאטר אחר. העליתי כמה רעיונות והם נמצאים בבדיקה. סבלנות, ד"ר גידי רובינשטיין

04/02/2002 | 09:32 | מאת: כוכבית

לד"ר גידי רובינשטיין היקר. בוקר טוב. מתבבר שבעלי צודק בגדול, בסופו של דבר כולם עוזבים,ואני אשר איתו לבד!!! ואני עוד חשבתי ללכת לטיפול!!! מה חשבתי לעצמי??? אני הייתי צריכה להקשיב לו וזהו, בכבוד רב כוכבית

04/02/2002 | 11:42 | מאת: ויוי

שלום דר'. נעזרתי בתשובותיך כמה פעמים, ועל כך התודה . הית טוב בהענות המהירה בתשובה המכובדת והמיקצועית כניזקקנו לה ביאושנו. אולי תחליט בכל זאת .לחזור פעם. בברכה ובהצלחה בדרכך ויוי.

04/02/2002 | 14:24 | מאת: איתן

ד"ר עמי אבני אני רוצה להודות לך באופן אישי על כל העזרה שלך במשך תקופה ארוכה לכל אנשי הפורם. ואני מאחל לך הצלחה רבה. ואני בטוח שכולם ישמחו עם תיכנס מידי פעם לבקר בהצלחה @-----)---- איתן

04/02/2002 | 14:54 | מאת: יונת

לד"ר עמי אבני - הרבה תודות גם אני נעזרתי בך ולשאלותי קיבלתי תשובות מכובדות גם נעזרתי בתשובותיך לאחרים . מאחלת לך יישר כוח בהמשך דרכך ובהצלחה .

04/02/2002 | 17:17 | מאת: HERA

דר' אבני, תודה על כל התשובות שנתת פה לכולם.... על הזמן שתרמת עבורינו... ולכולכם.... כמה אפשר ללמוד על האדם מתגובותיו על פרידה מסוג כזה או אחר... תנסו לקרוא מה כולם כתבו... כוכבית - מדוע את כל-כל חוששת מפרידות? האם זה לא משהו בלתי-נפרד מהחיים?

07/02/2002 | 01:58 | מאת: ריקי

לדר. אבני לא הספקתי להגיד לך תודה עבור העזרה הרבה, חשבתי שאני אחזור אליך עם פרטים . בכל מקרא אני רוצה להודות לך היות ובזבזתי לך הרבה זמן , וגם כן אני מקווה שבמדה ונצתרך אותך נמצא אותך לפחות לפי שם או דואר אלקטרוני שוב תודה ובהצלחה. ריקי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית