בדיקות?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/02/2002 | 12:59 | מאת: א.מ.

בני בן שלוש וחצי ואני מעונינת לברר האם הוא היפר אקטיבי, אילו בדיקות רפואיות אני צריכה לבקש מהרופא? תודה מראש.

03/02/2002 | 14:06 | מאת: שלומי

איזה סימנים את רואה אצלו ?

03/02/2002 | 19:05 | מאת: טטיאנה

איזה שאלה מיתממת. הילד היפר אקטיבי ,אלו הם הסימנים.

03/02/2002 | 21:10 | מאת: ד"ר אורן קפלן

א. שלום היפראקטיביות לא מאובחנת בבדיקות רפואיות אלא בחוות דעת של הרופא הבודק. פנו לנוירולוג או פסיכיאטר ילדים. בכל מקרה, הילד צעיר מאוד לאבחנות וכדאי להיכנס לתהליך בדיקה רציני בשיחות עם איש מקצוע שמתמחה בילדים וטיפול משפחתי כדי לבדוק מה קורה והאם זה משתלב במסגרת המשפחתית. לעיתים מספר שיחות כאלה יוכלו לתת לכם ההורים כלים לפתור את הבעיה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית