20 שנה של חרדות ו STRESS מהטירונות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/02/2002 | 10:23 | מאת: ראובן

הוגדרתי בסובל מהפעות אישיות קשה גמרתי 3 שנים צבא עברתי קרןב ל40 ECT ניסית את כל התרופות (פנותיאזינים טריצקלים בנזודיאזפנים) בנזודיאזפנים וליום לוריוון לא משפיעים עלי אני ב STRESS נוראי 3 שבועות רצוף-עם הקלהות של שעה שעתיים האם להפסיק את 8 MG פרפנן-הרעלת תרופות?

03/02/2002 | 14:39 | מאת: adi

שלום ראובן, יש באתר פורום שנקרא: הלם קרב. אין שם רופא, אבל החברים יוכלו בוודאי לסייע. http://doctors.msn.co.il/forums/list.php?f=66 עדי

03/02/2002 | 16:56 | מאת: ראובן

שלום עדי יש 2 סוגים של POST TRAOMATIC STRESS DUSORDER הסוג השכיח הוא הלם קרב שמאופיין כמחלת נפש - עם כל הסמפטומים של איבוד שפיות וסכיזופרניה הסוג הנדיר שיש לי הוא טראומה כמו תאונת דרכים שממנה יוצאים שפויים כמוני וכמוך אך לא נרפאים מהצלקות של הדחק העצום והSTRESS הוא קשה מאוד לא היתי במלחה ולא חויתי SHELL SHCK אז אני לא מוגדר כחולה PTSD מצוי אלא כהפרעות נפשית קשה שהיתה קודם והתפתחה בצבא

03/02/2002 | 16:58 | מאת: ראובן

שלום עדי יש 2 סוגים של POSR TRAUMATIC STRESS DUSORDER הסוג השכיח הוא הלם קרב שמאופיין כמחלת נפש - עם כל הסמפטומים של איבוד שפיות וסכיזופרניה הסוג הנדיר שיש לי הוא טראומה כמו תאונת דרכים שממנה יוצאים שפויים כמוני וכמוך אך לא נרפאים מהצלקות של הדחק העצום והSTRESS הוא קשה מאוד לא היתי במלחה ולא חויתי SHELL SHCK אז אני לא מוגדר כחולה PTSD מצוי אלא כהפרעות נפשית קשה שהיתה קודם והתפתחה בצבאadi כתב/ה: > > שלום ראובן, > > > יש באתר פורום שנקרא: הלם קרב. אין שם רופא, אבל החברים יוכלו > בוודאי לסייע. > PTSD זאת מן ההפרעות נפש הקשות ביותר > > http://doctors.msn.co.il/forums/list.php?f=66 > > עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית