כדורים והריון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/02/2002 | 22:20 | מאת: רונית

אני לוקחת כדורי clonex ו tegretol מזה כשנה וחצי . לפני שבוע עשיתי בדיקת הריון מאחר והמחזור החודשי שלי איחר והתשובה היא שאני בהריון . רק עכשיו הפסקתי את הכדורים כיוון שאני יודעת שאסור לקחת אותם בהריון . השאלה היא האם יכול להגרם נזק מכך שרק עכשיו הפסקתי את הכדורים ולא לפני שנכנסתי להריון? אני רוצה את ההריון הזה אך חוששת מההשלכות. האם זה מסוכן?

04/02/2002 | 06:34 | מאת: ד"ר אבני

רונית שלום אני בספק אם יש סכנה אולם אנא פני דרך הרופא המטפל בך למרכז לפגיעות בעוברים (טרטולוגיה) בבית ספר לרפואה בירושליים הם מרכזים את המידע המעודכן ביותר בכל הקשור לפגיעת תרופות בעוברים כמו כן הפסקת טגרטול (לא ציינת מה הסבות) יש בה סכון רב עבורך לךכן הוועצי בפסיכיאטר איך להמשיך את הטפול בעת ההריון שיהיה בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית