לאיתן,תודה רבה,להרה גם כן וכולם...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/02/2002 | 19:12 | מאת: לכולם

איתן=תודה לך אל נסיון העזרה אם הפסיכולוג גידי ,גם כן,לך גידי אלפי תודות על העזרה שלי ושל כולם. הרה רשמתי לך בדפים הבאים תשובה לשאלתך.. נזבורה התגעגעתי אלייך נורא .... אבל בעצם בתוכי רע לי נורא.. אני נורא מפחדת שככה ישאר תמיד הכוונה לא היה לי צאנס לעבור בסיס. באמת שרע לי.. אני צריכה תשקט משלי למשל פקידה של משהו כמו רוב הפקידות.. ולא משקית רישום אם עוד מס של אנשים בחדר.. האם לזה יכול להיות לדעתכן ממבחינתו התחשבות ביי?? מה עושים כאשר אני מפחדת לדבר אם אנשים או שאין לי כמעט ותמיד מה לדבר איתם? זה קורה לי נורא.. או הרבה פעמים המחשבות "בטח עכשיו אחרי השיחה היא תחשוב שאני סתם דפוקה..." קשה להמשיך לחיוות ככה

01/02/2002 | 23:25 | מאת: HERA

את יכולה לכוון אותי אל העמוד שבו ענית לי? אני לא מוצאת את זה... גלית, תנסי רגע לחשוב מה יקרה, אם לא יעבירו אותך בסיס... זה יכול לקרות... ואז מה? תעבירי עוד שנה ו - 8 בדכאון? אל תבני על העברות... תקחי את מה שיש לך עכשיו בידיים, ותעבדי עם זה. אני לא רוצה לצער אותך - אבל הצבא לא ממש מתחשב בצרכים אישיים כמו זה שתארת... לא מעניין אותם אם גלית "כן/לא יכולה לשרת כפקידה בחדר עם עוד אנשים"... שווה לנסות ולפנות לקב"ן בנושא, אבל לא לתלות בזה יותר מדי ציפיות.

01/02/2002 | 23:41 | מאת: HERA

מצאתי את התשובה שלך, ועניתי על זה שם (עמ' 592)...

02/02/2002 | 04:08 | מאת: איתן

גלית הרה ענתה לך.... תפני לקב"ן ותקשיבי לעצתו הוא יכול לעזור לך בפתרון הבעיות שציינת. תנסי ותיראי מה קורה בהצלחה איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית