דכאון בגיל המבוגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/02/2002 | 18:17 | מאת: יפעת

אבי בן 61, סובל שנים ארוכות מדיכאון. בשנתיים האחרונות התרופות לא עוזרות המצב מחמיר. מתקשים לטפל בו. האם יש מסגרת יומית לאנשים במצבו באזור המרכז? מלבד טיפול תרופתי הוא לא מוכן להשתתף בטיפול פרטני או קבוצתי.

01/02/2002 | 18:31 | מאת: טלי וינברגר

יפעת שלום רב, ישנם מרכזי יום לקשישים ומועדונים חברתיים פזורים בכל רחבי הארץ. עליך לחפש את סניף "העמותה למען הקשיש" באזור מגוריך, או מאידך כל מועדון חברתי (ישנם מועדונים עירוניים/של גימלאי ההסתדרות ועוד רבים אחרים). יתרה מזו, ישנם מועדוני יום מיועדים לאנשים עם בעיות נפשיות בתוך בתי חולים פסיכיאטריים. השאלה העיקרית היא מה מצבו של האדם, ועד כמה הוא מוכן לשתף פעולה. אם את מעוניינת שאעזור לך למצוא מועדון ספציפי ואינך מעוניינת לחשוף פרטים כאן, את מוזמנת לכתוב למייל שלי. שבת שלום, טלי פרידמן

02/02/2002 | 15:27 | מאת: דר' עמי אבני

יפעת שלום האם נוסו כל הטפולים האם נוסה טפול בנזעי חשמל ? אנא פני לחוות דעת נוספת אם אינו נעזר בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית