איפה טלי העובדת הסוציאלית המקסימה:(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/01/2002 | 17:40 | מאת: בל

מ

31/01/2002 | 19:01 | מאת: Y.F

" היא עוד תשוב " אבל אם יש לך שאלה לעו"ס והיא בתחום התמחותי אשמח להשיב

31/01/2002 | 19:59 | מאת: טלי וינברגר

אל דאגה, אני כאן! מציצה עליכם מדי פעם לוודא שהכל בסדר עם כולכם. אני מתנצלת על ההעילמות שלי בתקופה האחרונה, בשל עומס רב מדיי. אני מבטיחה לחזור ממש בקרוב תוך כשבוע... מי שמעוניין בהתייחסות או ייעוץ ספציפי מוזמן לכתוב לי למייל. אני אשתדל להתייחס כמה שיותר מהר. אני מאחלת לכולם שתרגישו טוב, שימרו על הפורום, "הבית" החמים והנעים שלנו... ובעיקר - תשמרו על עצמכם! שלכם, טלי פרידמן נ.ב. בל: שלחתי לך מייל. תרגישי טוב! ואגב, Y.F ראיתיך לאחרונה בפורום...האם את עו"סית? אולי תספרי קצת על עצמך, שנדע מי "חברתנו" החדשה? :) להשתמע, טלי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית