שאלה לניר ולכל המבינים...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/01/2002 | 15:54 | מאת: כוכבית

היי לכולם, אני יכולה להשאיר את המחשב פתוח ולהישאר תמיד על הדף??? או שאני צריכה לרענן אותו מידי פעם כדי לראות את תגובות החדשות?? תודה... אל תתיאשו ממני, אני עוד אלמד...

31/01/2002 | 16:00 | מאת: ש נ ה ב

היי כוכבית מנסיון ,כדאי לרענן. אם את כל הזמן על אותו עמוד, ייתכן ולא תראי כשמתווספת תגובה או הודעה חדשה בעמוד בו את נמצאת, או תגובה להודעות מעמודים קודמים. חוץ מזה - אנחנו כולנו צריכים להתרענן מידי פעם, לא? מותר גם לנוח צהריים- למי שנמצא בבית, אם תשאירי את האינטרנט פתוח, החשבון יצמח ויצמח....... כל טוב ש נ ה ב

31/01/2002 | 16:05 | מאת: כוכבית

היי שנהב היקרה..... תודה לך, אני ארענן, בקשר לחשבון אין לך מה לדאוג, אנחנו על מסלול חודשי חופשי :-))))) ממני כוכבית.

01/02/2002 | 05:35 | מאת: anat

cochavit................... wellcome to the forum!!!!!!!!!!!!!!!:-) don"t worry - it also took me a while to undersatnd how this is working...i used to ask hera - " do u read all hte pages every day????" hhhhhhhhhhhhh feel good and keep on smiling..................... anat

01/02/2002 | 15:36 | מאת: כוכבית

תודה ענת, הייתי צריכה שהבת שלי תתרגם לי....בושה....אני לא יודעת אנלית....סורי.. בכל אופן תודה לך ואני מאוד אשמח להישתלב בפורום החמים הזה.. אחלה סוף שבוע.. ממני כוכבית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית