להרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/01/2002 | 20:18 | מאת: ליבי

הרה לא ראיתי שענית כי כל התכתובת נמחקה אבל... אם תפסידי ביוזמתך? מה זה יתן לך?

30/01/2002 | 23:20 | מאת: HERA

מחקו את התכתובת? מוזר... זה הדבר היחיד שאני יכולה להחליט עליו בשביל עצמי... ההשלכות והתוצאות - אחריותי. זה משהו, שאף-אחד אחר לא יכול לקחת ממני... מה זה ייתן לי? את השקט המוחלט... לא אחד כזה שקשור לסערות.

30/01/2002 | 23:22 | מאת: HERA

מחקו את התכתובת? מוזר... זה הדבר היחיד שאני יכולה להחליט עליו בשביל עצמי... ההשלכות והתוצאות - אחריותי. זה משהו, שאף-אחד אחר לא יכול לקחת ממני... מה זה ייתן לי? את השקט המוחלט... לא אחד כזה שקשור לסערות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית